Hvordan endre de fremre rotorene på en Ford Taurus

 Skivene før Ford Taurus modellene er de viktigste delene som bremseklosser trykk mot Taurus å bringe til en stopp. Når bremsene brukes, sylinderen innenfor bremsekalippernes presset mot bremseklossene. Bremseklossene kan komprimeres mot bremse rotoren for å stoppe bilen. Når bremseklossene slites ned, la de i sporene av bremseskiver og bremseskiven må byttes.

 Ting du trenger

 Jekk

 Bukker

 Lug Wrench

 1/2 tommers skralle

 Socket 12mm 1/2 tommers stasjons

 Lang flat skrutrekker

 Elastisk snor

 Vernebriller

 gummihammer

 Ny front bremseskiver

 DOT 3 bremsevæske

 Instruksjoner

 Parkere Ford Taurus på et plant underlag og stoppe motoren. Satt i nødbremsen og åpne panseret.

 Skru bremsevæskebeholderen cap og legg den på et trygt sted.

 Jekk opp fronten av Ford Taurus og sette lys bak hvert forhjul langs rammen rail av Ford Taurus. Senk Taurus på jack. Inspisere for å sikre at Taurus sitter sikkert og konsekvent i forsterkningene.

 Fjern førersiden forhjulet med skrunøkkel. Slå mutterne mot klokken for å løsne lug og fjerne hjulmutterne.

 Skyv hjulet på hjulnavet og sett hjulet på siden.

 Fjern de to festebolter 12 mm høyere målepunkt og lavere på baksiden av bøylen med en skralle på 1/2 tomme og en 12 mm stikkontakt. Vri skruen mot klokken for å løsne og fjerne.

 Skyv flat skrutrekker i den bakre øvre delen av bremsekalippernes, heve den bakre bremsekloss innover. Dette vil komprimere caliper sylinder og lar deg skyve bøylen av bremse rotoren.

 Dra rett bremsekalippernes fra den øvre delen av bremse rotoren. Heng spiralfjær foran bremsekalippernes med en elastisk snor til å holde monteringsbraketten av bremse røret.

 Sett vernebriller for å holde rusk og søppel fra å komme inn øynene dine når hamring. Trykk på baksiden av bremse rotoren med gummihammer over hele periferien av rotoren til rotoren er løsrevet fra platespiller. Skyv den fremre høyre rotor hub.

 Linje den nye rotoren med tappene på navet og skyv rotoren direkte til navet. Skyv tilbake braketten på toppen av bremse rotoren.

 Skru de to festebolter 12mm øvre og nedre brakett på baksiden av bøylen. Stram de to skruene tett pakket med skralle 1/2 tommers og utløpet av 12mm.

 Skyv hjulet på navet og stram mutterne bakhjulet på beina. Trekke til mutrene ved å dreie med urviseren lug nuts med lug skiftenøkkel. Følg de samme trinnene for å erstatte de fremre bremseskiver på passasjersiden av Taurus.

 Jack Taurus og fjern jack. Senk Taurus gulvet.

 Legg DOT-3 bremsevæske for bremsevæskebeholderen når det trengs. Skifte av lokket på bremsevæskebeholderen og lukk dekselet.

 Start Taurus og pumpe bremsene før du føler bremsene brukes. Bremsepedalen vil komprimere de bakre bremseklosser til den opprinnelige avstanden fra bremse rotoren. Slå av motoren. Komplett arbeid.

 Hint

 Ford krever DOT-3 bremsevæske som skal brukes i Ford Taurus.

 Tall foran Bremsedeler til rotor Ford Taurus modeller:

 Ford Taurus 1994-2000 før: bremseskiver EBC-E35UPR7025

 Ford Taurus 1996-2007 før: bremseskiver EBC-E35UPR7026

 1991-1993 Ford Taurus foran bremseskiver: E35GD7068

 Bruk alltid vernebriller når du bruker en hammer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha