Hvordan endre distribusjonskjeden på en Chevy 1500 1998 Med 350

 Timing kjeder og belter kan slites ut eller bryte, som krever erstatning. På Chevrolet motor 350, erstatte distribusjonskjeden krever litt demontering. Kjede og timing gears er plassert på forsiden av motoren, bak et fordelerhus som er plassert bak vannpumpen. 1998 Chevy 1 500 Pickup, det er rikelig med plass til å utføre denne reparasjonen. Ennå flere deler og litt tilbehør må fjernes for å få tilgang til distribusjons dekselet og kjetting / tannhjul. Noen få spesialverktøy er også nødvendig for å fullføre jobben.

 Ting du trenger

 Automotive Verktøy

 utskifting registerkjede

 Utskifting timing dekke pakning sett

 Harmonic balansering avtrekker / installatør

 kjølevæske renne pannen

 Instruksjoner

  •  1

 Plasser en renne pannen av kjølevæske i dreneringsventil på kjølevæske og drenere kjølevæske. Åpne radiator hetten for å hjelpe strømningen av kjølemiddelet mer fritt.

 2

 Ta av radiator fan liksvøpet, deretter løsne og fjerne driv belte tilbehør. Ta av radiator fan.

 3

 Løsne og fjern tilbehørs innehavere av vannpumpen og fjern vannpumpen.

 4

 Fjern den nedre trinse belte-stasjonen på vibrasjonsdemper. Fest balansere harmonisk balanserer avtrekker for å tiltrekke seg og balansere ut krank snute.

 5

 Løsne og fjerne alle skruene fra bunnpannen med unntak av de to bakerste små. Formålet er å senke foran fartøyet er tilstrekkelig til å tillate at tids dekselet for å bli fjernet uten skade på oljen. Det kan være nødvendig å lirke forsiktig blokken bunnpanne.

 6

 Ta av dekselet foran på motorblokken planen. Du har nå tilgang til kjede og timing tannhjul.

 7

 Roterende motor for hånd, slik at timing merkene er rett overfor hverandre. Kamdrevet merkevare vil være i seks posisjon, og utstyret sveiv merkevaren vil være i posisjon til middag. Fjern de tre skruene på kamdrevet og fjern kjedehjul og timing.

 8

 Bruke et hjul avtrekker hvis du erstatter veivakselen tannhjulet. Hvis veivakselen utstyret ikke blir gjennomført i det hele tatt, kan dette trinnet utelates. På samme måte kan tids girakselen kammen ikke bæres og kan gjenbrukes.

 9

 Installer en ny distribusjonskjeden, noe som gjør noen av synkroniserings markører er riktig justert. Stram kamdrevet boltene til 20 fot-pounds av dreiemoment.

 10

 Sett front forseglingen ligger på nedre forsiden av timing saken. Rengjør alle tetningsflatene, deretter bruke en liten mengde pakning tetningsmasse til timing cover og sette den tilbake på motorblokken. Gjør det samme for forsegling av bunnpannen, som ligger på undersiden av timing saken.

 11

 Re-feste bunnpannen fra motorblokken og sett motoren / tilbehør i omvendt rekkefølge. Fyll kjølevæske. Start motoren og se etter lekkasjer. Ivareta behovet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha