Hvordan endre en 1973 Chevy Ignition Switch

 Av de 1973 Chevrolet modeller er tenningslåsen, også kjent som sylinder tenningslåsen er plassert på høyre side av rattstammen, like bak rattet. Det er små metallkopp inne i låsesylinderen som på linje med sporene maskinert i tenningsnøkkelen. Hvis de blir for slitt, ikke bryter ikke fungere.

 Styre tilbaketrekking

 Koble jordingskabelen fra den negative terminalen av batteriet. Fjern de to skruene på baksiden av rattet som holder rattet casing og løfte sløret og horn sett kontakt med veien. Basert på rattet, kan du bruke en blyant eller kritt for å markere justering mellom rattet og rattstammen. Du vil installere hjulet i samme relative posisjonen du fjernet for å opprettholde styring justering. Løsne låsemutteren på rattet på rattstammen. Plasser låsemutteren på endene av sønn av rattaksel for å beskytte sønnen. Bruk tre gjengede hull i hjulet til å montere et svinghjul avtrekker. Ta av hjulet.

 Fjerne Tour Signal Switch

 Når hjulet er fjernet, må du først fjerne låsen plate Officer. Trykk ned på tallerkenen og fjern elastisk ring som passer rundt rattstammen. Skyv cam kansellering, øvre lager forspenning våren og trykkskive fra rattaksel. Fjern skruen som fester blinklyshendelen og dra i spaken på siden av kolonnen. Skyv farene ved varsellys bryteren og vri den for å fjerne det fra gjengestangen. Fjern de tre skruene som fester blinklysbryteren og skyv opp på enden av rattaksel. Du bør ikke koble ledningsnettet for å få tilgang tenningslåsen.

 Fjerne tenningsbryteren

 Stikk en tynn skrutrekker inn i rattstammen gjennom spalten i blinklyshendelen. Sett nøkkelen i tenningsbryteren og vri det til "på" -posisjon. Bruk skrutrekkeren til å trykke fjærlåsen ved den nedre enden av låsesylinderen. Deretter fjerner sylinderhuset. Sylinderlåsen i seg selv ikke kan repareres. Det må skiftes ut med en ny sylinder tilpasset bilnøkkelen hvis du ønsker å kunne bruke den samme nøkkelen for alle låser på kjøretøyet.

 Installere en ny tenningsbryter

 Sett nye tenningslåsen, slik at de viktigste merkene på boliger ermet er på linje med nøkkelen i tenningen sylinder. Plassere noen 0,070 tommers diameter bore mellom rammen av tenningsnøkkelen og huset av tenningslåsen. Sylinder som roterer mot klokken samtidig opprettholde presset på rammen knappen til stasjonen seksjons mates med velgeren. Trykk innover på låsesylinderen til sneppertringen engasjert med sylinderen og fast i huset. Fjern borkronen og kontrollere bevegelsen av sylinderen. Deretter installere alle indikatorer og rattet, og koble jordkabelen til den negative polen på batteriet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha