Hvordan endre en bil Horn

 Vi bruker den til å si "Hei", for å si "Bye" og si "Se, kompis!" Det er hornet på bilen --- klar til å gi et "pip-pip!" trykket av nøkkelen. Til slutt, hvis du har bilen lenge nok, vil du ha erstattet hornet. Selv om det ikke tar en bilmekaniker til å utføre denne enkle oppgaven med en profesjonell endrings kan koste hundrevis av dollar. Med noen få enkle trinn, kan du gjøre det selv.

 Ting du trenger

 Flat skrutrekker

 erstatning horn

 Hvordan endre en bil Horn

 Kontroller sikringen for hornet. Hvis dette ikke er en valgfri erstatning, sjekk sikringene kan spare tid og penger ved å erstatte horn.

 Koble jordingskabelen fra batteriet. Jordledningen er den sorte ledningen som strekker seg fra batteriet til kjøretøyets chassis.

 Finn en horn av bilen. Hornet er plassert under panseret i en av tre steder som regel: nær batteriet av bilen, over hjulbrønnen til venstre eller høyre eller i nærheten av grillen. Sørg for utskifting horn, hvis ledig, vil bli satt inn i bilen enn den gamle horn gjorde. Hvis den nye horn er vesentlig større enn den gamle horn, må du kanskje finne en annen installasjonsstedet.

 Trekk ut strømkabelen fra baksiden av hornet. Deretter plasserer den i erstatning horn.

 Monter horn av kjøretøyet. Igjen, hvis du trenger å finne et annet sted, vil du ikke bare bli med horn, må du fjerne og erstatte hele braketten. Fjerning av konsollen vil kreve en skrutrekker. Du må kanskje også forberede mottak hull for montering.

 Koble batterikabelen jording. Test horn.

 Hint

 Hvis sikringene er i orden, er batteriet riktig koblet og montert horn er fortsatt ikke fungerer som den skal, kan du ha en frakobling punktet på hornknappen i rattet. Siden rattet har også sentrale komponenter til riktig utplassering av airbag, anbefales det at du søker hjelp fra en profesjonell.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha