Hvordan endre en etikett på innboksen på Droid Message

 Du kan forbedre effektiviteten i Gmail-appen på Android-enheten ved å konfigurere etiketter - ligner mapper - som letter automatisk organisering av alle innkommende meldinger. Med denne nyttige funksjonen kan du for eksempel sende kommunikasjon til skrivebordet merket "arbeid" og individuelle e-post "Kunden" andre steder - og selv konfigurere unike varslingslyder for hver etikett. De fleste av funksjonene i desktop-versjonen har blitt implementert i mobilversjonen, men programmet har ikke muligheten til å redigere etikettene. For å lette dette, må du i stedet bruke den mobile nettleseren på enheten.

 Instruksjoner

  •  1

 Start nettleseren på Android-enheten. Søk og logge deg på Gmail-kontoen din.

 2

 Trykk på "Meny" -ikonet, som ser ut som tre horisontale linjer, bla nedover i listen og trykk på "Office" i visningsalternativer tilgjengelig.

 3

 Pek på "Innstillinger" øverst og velg fanen "Etiketter".

 4

 Gjør din label endringer som er nødvendig. For eksempel kan du skrive inn en ny etikett navn og trykk på "Endre" for å lagre den nye identiteten eller trykk "Slett" for å fjerne helt. For å opprette en ny etikett, trykk på "Create" på bunnen av seksjonen.

 5

 Gå tilbake til startskjermen og lansere Gmail-programmet. Nye parametrene av etiketten vil bli automatisk synkronisert.

 Hint

 Bortsett fra de viktigste system etiketter - for eksempel Innboks, Sendt og Utkast - etikettene er organisert alfabetisk. Du kan sortere tilpassede etiketter i en bestemt rekkefølge implementere sporene nummerert fortløpende.

 Informasjonen i denne artikkelen gjelder enheter som kjører minst Android OS 2.2. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha