Hvordan endre en motor blåser på en Sunfire

 Skade på viftemotoren i en Sunfire skjer oftest å kjøre på sitt høyeste verdi hver gang du slår på varmen eller AC. Viftemotoren er meget slitesterk, men over tid det slites og helt slutter å virke eller produserer svært lite blåsekraft når det & rsquo; s på. Et vanlig tegn på skade på viftemotoren er sterkere enn skrikende lyder som ligner på en forferdelig fiolinist. Du kan endre viftemotor for en ny rett hjemme med noen få verktøy. På Sunfire, klatrer han under dashbordet på passasjersiden av bilen.

 Ting du trenger

 Pipenøkkel sett

 Elektrisk tape

 Flat skrutrekker

 Instruksjoner

  •  1

 Åpne døren på førersiden på Sunfire og trekk panseret utløserhåndtaket. Løft panseret og finn motor & rsquo; s batteri.

 2

 Identifisere den negative polen på batteriet ved å se etter en litt mindre symbolet på toppen av batteriet & rsquo; s tilfelle.

 3

 Løsne og fjern kabelen koblet til den negative polen på batteriet med en pipenøkkel.

 4

 Hold den negative batterikabel i den ene hånden og bruke en rull med elektrisk tape for å vikle metall terminal for forbindelse til kabelenden. Når pakket med tape, legg kabelen bort fra batteriet og andre motordeler.

 5

 Åpner døra på passasjersiden av setet og dra i utløserhendelen samtidig som du skyver hele baksetet så langt som det går. Dette vil gi deg mer arbeidsplass tilgjengelig i en plass allerede overfylt.

 6

 Knele og plasser deg slik at du kan se i dashbordet rett under hanskerommet. Det bør være en del av foten 2-1 / 2 svart trim panel monteres horisontalt under dashbordet.

 7

 Fjern de tre boltene fra pakningen med pipenøkkel og trekk trim ned sin monteringsposisjon. Juster trim panel og tre bolter på fører & rsquo; s gulvareal ved siden av veien.

 8

 Finn viftemotoren under dashbordet. Med liner fjernet, vil viftemotoren være i direkte visning. Det ser ut som en liten lue med tilkoblet sølt sønn.

 9

 Koble ledningsnettet til baksiden av viftemotoren. Teppe for nå; Brette ledningen ruten midlertidig, under gulvet & rsquo. Hvis selen plug synes vanskelig å trekke for hånd, bruk en flat skrutrekker til å løfte selen koble av viftemotoren.

 10

 Fjern de tre boltene som holder viftemotoren på plass en av gangen. Før fjerning av den siste skrue, understøtte vifte- motoren for å hindre den fra å falle. Støtt motor vifte hindrer deg også stripping bolten på grunn av ujevn vekt på den. Når du fjerner den siste bolten, senke viftemotoren ned og din Sunfire.

 11

 Installer Sunfire & rsquo; Koreas nye viftemotoren ved å reversere fjerningen.

 12

 Start motoren når du & rsquo; re ferdig og teste den nye viftemotoren i løpet av alle sine parametere.

 Hint

 Selv om dette er en mindre reparasjon, bør du alltid koble fra den negative batterikabelen til å kutte strømmen til alle i Sunfire. En defekt viftemotor kan ha en kort intern; og hvis du berøre metallkabinettet uten batteri koblet fra, kan sjokket sikkert oppstå.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha