Hvordan endre en veivaksel posisjon sensor i en Jeep Wrangler

 Skifte veivaksel posisjon sensor på en Jeep Wrangler kan være vanskelig på grunn av sin beliggenhet på gongongen nær baksiden av motoren. De fleste modellene har de farlige stoffene nær toppen av gongongen, med sønn som kjører på den øvre delen av klokken. CPS bestemmer hastigheten og plasseringen av veivakselen, og sender denne informasjonen til den sentrale behandlingsenhet, eller kjøretøyets datamaskin. Prosessoren bestemmer kartlegging og synkroniseringen av drivstoff når motoren er i gang.

 Ting du trenger

 Ny veivaksel posisjon sensor

 Kit service

 Socket sett

 Flat skrutrekker

 Momentnøkkel

 Instruksjoner

  •  1

 Finn veivaksel posisjon sensor på Jeep. Det er plassert på den øvre del av klokken til baksiden av motoren på de fleste modeller.

 2

 Fjern de to boltene som holder 7/16 tommers bell sensor. Den beste måten å oppnå disse boltene er fra under Jeep på førersiden.

 3

 Følg sønn gjennom baksiden av motoren til du finner tilkobling for ledninger. Det er en liten plastplugg som er koblet til hoved stråle av Jeep.

 4

 Koble ut forbindelsen til selen. Vær forsiktig med å bryte plasten tappen på kontakten for å fjerne. Du kan bruke en skrutrekker, sklir litt under fanen og trekke ut kontakten på den andre.

 5

 Plugg den elektriske tilkoblingen av den nye veivaksel posisjon sensor i hatten på fjernlys. Skyv den til den klikker på plass.

 6

 Hopp sønn på baksiden av motoren, etter den samme ruten som den opprinnelige kabling av CPS brukt og satt den nye sensoren til klokken. Fest med 7/16 tommers bolter du fjernet fra den gamle sensoren.

 7

 Stram boltene til 60 tommers-pounds med en momentnøkkel. Kjør motoren for å sikre at alt fungerer som det skal.

 Hint

 Ved søknad dreiemoment til festeboltene, ikke bruk en forlengelse av momentnøkkel som vil endre selve dreiemomentet på boltene gjennom bøying eller vridning av utvidelsen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha