Hvordan endre et dekk traktor

 Traktorer er tunge kjøretøyer. Bytter ut en gammel slitt dekk er ikke en lett oppgave, spesielt hvis du aldri har endret et dekk. En traktor dekk er tung, og selv om du er en ekspert, må du følge noen forsiktige tilnærming til å utføre denne oppgaven.

 Ting du trenger

 Dekk

 Murstein

 Tar lastebiler

 Tire Iron

 Lug Wrench

 Instruksjoner

 Samle alle verktøy og forsyninger som trengs for å endre traktordekk. På denne måten vil alt utstyret være på plass og arbeidet vil gå mye raskere.

 Park traktor på et jorde, selv uten humper. Hvis endre et bakhjul, plassere noen murstein foran forhjulene. For å endre et forhjul, plassere klossene bak bakhjulene.

 Sett støpselet lastebil nær dekket som skal endres. Å ha trygt under chassis av metall traktoren. Les bruksanvisningen for traktoren hvis du ikke er sikker på hvor du vil plassere jack.

 Løft dekket på bakken ved å vri på håndtaket kontinuerlig tatt. Bruke et dekk jern for å fjerne hjulkapselen, hvis det finnes. Plasser en lug skiftenøkkel på hjulmutteren og press mot klokken for å løsne det før det kommer av. Fjern alle hjulmutterne som bruker samme teknikk.

 Rett inn i det nye dekket med hjulbolter og satt trygt i hule metalldelen av traktoren. Plasser de bakre hjulmutterne i sine stillinger og stram med skiftenøkkel skiftenøkkel.

 Senk jack å senke traktoren. Når dekket treffer bakken, ta av kontakten. Dobbeltsjekk hjulmutrene før du fjerner alle trekkvogner.

 Plasser trim på det nye dekket. Påfør trykk for hånd for å låse den på plass. Fjerne murstein hjul.

 Hint

 Plasser foten på enden av lug skiftenøkkel til å søke kroppsvekt når han mister en hjulmutter.

 Bruk eksperthjelp, hvis dette er første gangen for å endre et traktordekk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha