Hvordan endre kjølevæske på en Yamaha Kodiak 400 2001

 Bilprodusenten avduket Yamaha Kodiak 2001 400 4-by-4 i juli i år. Inkarnasjonen av den populære 2001 ATV 401 cc Yamaha linje, væskekjølt firetaktsmotor, som ble opprettholdt mot overopphetning av kjølesykkel takket være sitt kjølesystem. Som en del av generelt vedlikehold av terrengsykling, anbefales det at du endrer kjølevæsken hvert annet år. Heldigvis for deg, er overraskende lett og enkel jobb.

 Ting du trenger

 avtappingspannen

 Nøkkel

 Hollow

 Kjølevæske

 Destillert vann

 Instruksjoner

 Parkere ATV på et plant underlag og la motoren avkjøles. Finn kjølebeholderen, som ligger i midten av ATC mellom patronen oljefilter og kileremmen kjølekanal check slange, og like under drivstoffet klokken. Fjern sidepanelet og skru av tanklokket.

 Skyv en renne pannen under motoren. Fjern kjølemiddeltømmeskrue for uttømming av kjølevæske. Bruk en skuff for å beskytte fotstøtte kjølevæske.

 Fjern den fremre støtten og tilstøtende del. Løsne røret fra reservoaret til å begynne drenering av kjølevæske. Nok en gang, må du plassere en samling skuff under.

 Skylle filteret med destillert vann. Skift ut kjølevæske tank rør og avløp plugger for radiator og vannpumpe og fylle tanken ved å helle en blanding av kjølevæske og destillert vann gjennom en trakt før den treffer det maksimale nivået mark. Konsultere bruksanvisningen for de riktige forholdene.

 Installere panel og sett på lokket av kjølevæske tank og tanklokket kjøling. Start motoren og la den gå på tomgang i noen minutter. Kontroller nivået på kjølevæske og legge til flere hvis det er lavt. Til slutt, se etter lekkasjer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha