Hvordan endre lageret hub i på en Ford Thunderbird

 Lagrene for hjulene på en fremre Ford Thunder er i en lukket konfigurasjon med en hjulnavet sensor som er integrert i den bakre del av navet. Sensoren hjulet er en integrert del av navet og er brukt for ABS bremsesystemet. Det er en sensor på hver av fire hjul. Navet er montert på en metallplate med en tykkelse med fire bolthull som benyttes for å feste navet til akselen.

 Ting du trenger

 tar område

 Bukker

 Trening ½ tommers lang skralle håndtak

 Spilldriv stikkontakter ½ inches

 3/8 tommers skralle

 Spilldriv stikkontakter 3/8

 Instruksjoner

 Hev og støtte bilen på bukker. Fjern forhjulene ved å skralle en halv tomme og riktig socket.

 Fjern bremsekalippernes med skralle 3/8 inches og de riktige kontaktene. Fjern de to caliper bolter for bremsekalippernes støtte. Hekt klemmen på plass slik at den ikke blokkerer ikke av sin røret.

 Ta av caliper braketten med skralle en halv tomme og kontakten. Gjør dette ved å fjerne de to store boltene bak støtten. Fjern rotoren ved å trekke det for hånd.

 Koble fra den elektriske kontakten fra hjulet sensor, som ligger i den øvre delen av rammen. Bare ta den fra hverandre for hånd. Fjern ledningen braketten på masten. Det er ganske enkelt holdes i stilling ved hjelp av en kompresjonspasning i holderen. Det er en gummiring på ledningen som er skjøvet inn i holderen.

 Fjern hub peiling bruker skralle en halv tomme og socket. To store hull kan sees i navet. ½ tommers stasjon engasjement vil passere gjennom hullet for å nå de boltene som fester navet til spindelen. Fjern de fire boltene og navet kan fjernes. Sett på ny hub peiling og alle delene i motsatt rekkefølge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha