Hvordan endre mine nummerskilt fra California til Texas

 Alle stater krever motor bileiere registrere sine kjøretøy med et statlig organ som Department of Motor Vehicles. Hvis du flytter fra California til Texas, må du ta noen skritt for å sikre at bilen er registrert på riktig måte slik at den viser de nye nummerskilt, gyldig Texas. Texans er pålagt ved lov å registrere sine biler på årsbasis.

 Ting du trenger

 Inspeksjon sertifisering

 Bevis for ansvarsforsikring

 Kilometertelleren på bilen lesing

 En tittel eller dokumentasjon for innreise out-of-state

 Utfylt søknadsskjema for en Texas tittel

 Diverse utgifter

 Innhenting Texas bilskilt

 Rapportere en adresseendring til California DMV sende inn en elektronisk adresseforandring form eller ved å skrive ut et skjema fra DMV nettsiden og ved å sende det til. Eller du kan få en form ved å ringe den automatiserte telefonlinje på 1-800-777-0133 DMV. En tur til DMV i person er ikke nødvendig å melde flytting.

 Få bilen inspisert i Texas etter å ha flyttet dit før registrering og Tipping. Kjøretøyet må inspiseres, registrert og rett innen 30 dager etter flytting til Texas.

 Gå til din lokale fylkesskattekontoret midt i Texas posten og tittelen på bilen din og få nye bilskilt. For å finne ditt lokale skattekontor i fylket, se Ressurser for kontor locator.

 Ta med følgende dokumenter til fylkesskatte sentrum som angitt på Texas DMV webside: Inspeksjon sertifisering; bevis på ansvarsforsikring; bilens kilometerstand om hun er under 10 år; en original tittel eller registreringsbevis og et utfylt søknadsskjema for en tittel. Du må også betale en registreringsavgift, en tittel avgift på $ 28 eller $ 33, avhengig av fylket, og en ny $ 90 skattemessig bosatt.

 Ifølge fylket der du bor, kan du komme ut med de nye Texas bilskilt for hånd; ellers, vil du motta en midlertidig lisens plate for visning før platene kom i posten.

 Hint

 Du trenger ikke å overgi dine bilskilt California ved utkjørselen av staten, som Unofficial Guide DMV.

 Du er pålagt å skaffe en Texas førerkort innen 90 dager etter flytting til Texas.

 Ettersom det er så mange variasjoner i kostnader, er det best å ringe din lokale fylke kontor for det nøyaktige beløpet som du vil bli pålagt å betale før du drar dit.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha