Hvordan endre navnet på Bexar County, Texas

 Til lovlig endre et navn på en mindre eller en voksen i Bexar County, Texas, må du fylle ut de aktuelle skjemaene. Navnet og nåværende bolig, må grunnen til navneskiftet og det nye navnet valgt inkluderes. Da dokumentene skal sendes til rettssystemet. Du kan få disse skjemaene online.

 Instruksjoner

 Kontakt kontoret til kontorist i fylket San Antonio for dokumenter og filing avgifter. Du kan nå ham på telefon eller ved personlig fremmøte. Kontoret er åpent 08:00 til 05:00 på hverdager, mandag til fredag.

 Gå til nettstedet av enkle former og bla ned til "Personlige Forms." Klikk på "Endre navn på voksen og mindre former." Velg stat og fylke fra rullegardinmenyene, og klikk "Last ned skjemaene." Fyll inn din personlige informasjon og klikk på "kjøpe og laste ned fylle ut skjemaer." I mars 2011, er kommisjonen $ 11,97.

 Gå til nettsiden "Kom i gang". Velg "Minor" eller "voksen". Klikk på "Jeg godtar vilkårene" og klikk "Fortsett". Klikk "Legg til i handlekurven" for å kjøpe guiden. Dette alternativet har en 60 dagers 100 prosent pengene tilbake-garanti, og som i mars 2011, er det provisjon $ 39,95.

 Gå til LegalZoom hjemmeside og klikk på "Name Change" under personlige tjenester. Klikk "Kom i gang" og registrere seg på nettstedet. Fortsett som gjest. De tre-trinns prosess vil hjelpe deg å få en navneendring ved å gi den nødvendige skjemaer og sende dem til retten i ditt fylke. I mars 2011 er avgiften $ 139 for voksne og $ 165 for mindreårige.

 Hint

 Dersom den mindreårige er over 10 år, må hans signatur vises på skjemaet, og bare en forelder eller verge kan be om endringen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha