Hvordan endre offentlige dokumenter

 Selv om hvilke typer dokumenter som kvalifiserer som "offentlig" avhenger av jurisdiksjonen der du bor, er noen personlige rekorder i USA regnes som en del av det offentlige rom, noe som betyr at hvem som helst kan få tilgang til den til enhver tid uansett årsak. Offentlige dokumenter kan være alt fra søknader om byggetillatelser, sertifikater av fødsel og død, arrestordre. Uansett tilfelle, er det ingen måte å forhindre denne informasjonen fra å bli sett, så det nest beste er å sikre at postene er korrekte. Hvis de ikke er det, kan du prøve å få dem erstattet.

 Ting du trenger

 Unøyaktig Sheet

 Instruksjoner

  •  1

 Søk det aktuelle dokumentet for informasjonssamfunnet, den enkelte og / eller organisasjonen som har utformet denne kontakten. For eksempel, hvis du har bedt om tillatelse til å bygge en deformert bro og byggefirmaet verdien av den foreslåtte plattform, må du ta kontakt med byggefirma og kommunal etat med hvem du har innlevert søknad.

 2

 Ring, e-post eller besøk de relevante partene til å be dem om å korrigere informasjonen, husk at du også må ta affære. For eksempel, hvis du oppdager at en pågripelsesbeslutning i forhold til de utestående Notes er fortsatt vises, må du gå til politiet og be om at mandatet skal fjernes. Gi ekspeditøren med kvitteringen, noe som gjør at hun ser datoen det ble betalt, og be ham om å trekke tilbake mandatet. Dersom, på den annen side, du ønsker å endre fødselsattest, må du kontakte kontoret til staten for fødselen av sivil status, fullfører en offisiell skjema "Record Change", til å betale nødvendige utgifter og vente på en ny fødselsattest for å bli sendt til deg, noe som vil gjenspeile utviklingen i offentlig posten.

 3

 Gi publikum journalsystemet på tide å oppdatere postene for å reflektere sin nåværende status. Offentlige etater --- spesielt på statlig nivå --- har tusenvis av filer som skal behandles hver uke, og det er mulig at det kan ta måneder å få postene oppdatert, selv om du allerede har kurert det underliggende problemet. For eksempel kan korreksjon av en fødsel i Illinois på 25-30 uker.

 Hint

 Husk at du ikke kan være i stand til å enkelt endre visse dokumenter, særlig hvis du har blitt dømt for en straffbar handling. Hvis du hevder din uskyld for en forbrytelse som domstolene har funnet ut at du er skyldig, vil du trenger å ansette en advokat til å anke dommen til retten før regjeringen vil endre postene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha