Hvordan endre overføring væske på en 2003 Toyota Tacoma

 Girvæske gir smøring til de forskjellige komponenter i overføringen. Når overføring væske blir gammel eller går dårlig på grunn av miljømessige faktorer som grusveier eller sterkt forurensede områder, kan overføring begynne å feste eller knirker nøl når du passerer. Bytt ut girolje Toyota Tacoma 2003, omtrent hvert 20 000 til 30 000 miles. Mens erstatte overføring væske er en av de mest kjedelige væske endringer i et kjøretøy, er det fortsatt en oppgave som lett kan utføres av en eier Tacoma mekanisk tilbøyelig.

 Ting du trenger

 2 qt. Girolje Dexron

 Dryppformen

 Damp butikk fille

 Vernebriller

 Oljebestandig arbeidshansker

 Pipenøkkel 24 mm

 Avfettingsmiddel

 Trakt

 Instruksjoner

 Start din Tacoma lastebil i minst 10-15 minutter før du skifter girolje. Dersom den gamle væsken er varm, vil det være tom raskere overføring av kulde, tykk væske.

 Hev Tacoma bruke bil jack og bukker, slik at det er horisontalt selv med bakken nedenfor. Ujevn heving fører til problemer både lesing væskenivåmåler og etableringen av en fare mens du fjerner overføring pan, fordi væsken kan spre seg over deg under prosedyren.

 Sett stekepannen på gulvet rett under den delen av dreneringspluggen av overføringen pannen. Sendingen pan lett kan identifiseres som den firkantede metallgjenstand nærmere førerens side rattet i lastebil, med mange bolter som holder den på plass.

 Bruk pipenøkkel 24 mm for å skru ut tappepluggen på siden av overføringen pannen. Overføring væske vil begynne å dukke opp fra kontakten med en gang, så hold ansiktet bort fra tennpluggen.

 Vent ca 10 minutter for å være sikker på at flertallet av løs væske tømmes.

 Skru til boltene rundt overføringen pannen. Når du kommer til den siste bolten, hold brettet nivå, slik at ingen væske pannen faller ned på deg.

 Rengjør innsiden og utsiden av overføringsbeholderen bruker avfettingsmiddel på duken butikken. Gjøre dette grundig slik at det nye fluid ikke blir forurenset av skadelige partikler fra det gamle fluid.

 Løft bakre skuffen til utgangsstilling under overføringen.

 Pakk hver bolt med fingrene akkurat nok til å holde opp pannen.

 Stram boltene ned trygt med pipenøkkel 24 mm. Stram skruene flush med overføringen, slik at ingen åpninger utsettes hvor væsker kan lekke.

 Åpne panseret på lastebilen din og finn overføring påfyllingspluggen nær førersiden av Tacoma. Når du skrur av påfyllingslokket, vil du se at måleren er festet til hetten.

 Slå tenningsnøkkelen slik at din Tacoma kjører under denne delen av prosedyren. Dette gjør at strømningen av varm væske, noe som gir en mer realistisk avspilling av overføringsfluid, som vognen kjører når fluidet er i bruk.

 Hell først qt. av overføring væske i lokket ved hjelp av en trakt for nøyaktighet.

 Push nødbrems til gulvet og flytte bilen i forskjellige tannhjul i løpet av noen sekunder av gangen. Foten bør være på bremsepedalen for ekstra sikkerhet i denne fasen. Sette bilen i forskjellige tannhjul tvinger fluidet overføring gjennom hver del av overføringssystemet og åpner mer rom for flere fluid i påfyllingspluggen området.

 Hell en annen qt. fluid i påfyllingslokket, men går langsomt, slik at det ikke er noen overflyt. Hele andre qt. kanskje ikke svarer til overføring og du ikke ønsker å risikere å søle væske, og skaper en Messier område å rengjøre.

 Skifte tannhjul av bilen en gang til før rengjøring, for å sikre at overføring væske er helt smurt hvert gir i overføringen.

 Fullfør overføring væske endring ved å senke bilen jack, fjerne lysene, Sett på lokket og lukk panseret av lastebilen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha