Hvordan endre restriksjonene av iPhone Apps

 IPhone kjører iOS 7 Apple gir en måte å la restriksjoner i mange programmer, inkludert Safari, Facetime, kamera, Siri, fallskjermhopping, carplay, iBooks Store og iTunes Store. I tillegg kan du hindre bruk av applikasjoner som har en bestemt aldersgrense. Du kan begrense hvilke programmer som vises i Tillat delen av siden Restriksjoner på iPhone. Når du setter opp begrensninger, må du velge et passord. Ikke glem passordet ditt; hvis du gjør det, må du fylle ut en fabrikktilbakestilling din iPhone få tilgang til innstillingene Restriksjoner på nytt. Hvis du må utføre en fabrikktilbakestilling, vil alle av telefonen bli slettet, men du kan gjenopprette data fra en fersk backup.

 Instruksjoner

 Trykk på "Settings" app.

 Velg "Generelt" og velg "restriksjoner" alternativet.

 Velg "Aktiver restriksjoner", deretter inn og bekreft et passord til fire sifre. For ekstra sikkerhet, velg et passord forskjellig fra den som brukes for å få tilgang til din iPhone fra låseskjermen. Hvis du allerede har satt restriksjoner, skriv inn passordet som brukes når du setter den opp.

 Sett bryteren i posisjon slås på eller av for hvert program du ønsker å slå av eller på i Tillat delen. For eksempel kan du deaktivere iBooks butikken ved å sette vippebryteren til av-stilling.

 Velg "Apps" i tillatt innholdsdelen. Velg en aldersgruppe for å vise innhold som oppfyller dine kriterier. For eksempel, hvis du velger "4+" og iPhone gir bare tilgang til applikasjoner vurdert for barn under fire år.

 Endre avanserte programinnstillinger ved å velge et alternativ i delen Personvern og justere vippebryter til programmet du ønsker å begrense posisjon på eller av. For eksempel, velg «Stedstjenester» og still vippebryter "Camera" i av-stilling for å hindre bruk av kameraet.

 Hint

 Informasjonen i denne artikkelen gjelder iPhone 5S og iOS 7. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha