Hvordan endre skrift Skannere

 En politi skanneren kan du lytte til samtaler av polititjenestemenn i løpet av deres daglige rutine eller kveld. politiet skannere kan justeres for å imøtekomme en rekke frekvenser, eller "band", der kommunikasjonen foregår. Du kan endre skanneren, slik at det vil få flere frekvenser, ikke bare de som er programmert av produsenten. Fremgangsmåten er enkel, og vil ikke føre til skanneren.

 Instruksjoner

  •  1

 Starte standardnettleseren på datamaskinen ved å velge det fra> pop-up "Start" -menyen "Alle programmer". Skriv inn webadressen for en radiofrekvens området som Radio Reference. .

 2

 Skriv inn din by og stat i rullegardinmenyen på den aktuelle websiden. Trykk på "Go" -knappen ved siden av menyen for å vise informasjon om frekvensene i ditt område.

 3

 Legg merke til de frekvenser du ønsker å motta, for eksempel flygeledere fra nærmeste flyplass.

 4

 Trykker på strømknappen på skanneren for å slå den på. Trykk på "Prog" -knappen på skanneren. Skriv inn en av de frekvensene som du skrev i skanneren ved hjelp av talltastene på skanneren.

 5

 Trykk på "Delay" på skanneren umiddelbart etter oppføring av frekvensen. Deretter trykker du "Enter" for å låse inn den nye frekvensen av bruk av skanner systemet.

 6

 Gjenta hele prosedyren, som starter med "Prog" tasten for å skrive inn alle frekvenser som har blitt skrevet ned.

 Hint

 Sett inn nye batterier i skanneren vil resultere i alle frekvensene du har angitt for å slette.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha