Hvordan endre starteren solenoid i en Toyota

 En Toyota eieren kan beslutte å erstatte alle starteren hvis magnet bør byttes ut. De gjør det fordi starteren må tas for å fjerne magnet. Bare fordi magnet er dårlig, men betyr ikke at du må bære kostnaden for å erstatte hele starter. Tross alt, erstatte magnetventilen betyr ikke at du må bare fjerne to bolter. Dette er ikke mye arbeid for hvor mye penger du kan spare ved å ikke erstatte starteren, også.

 Ting du trenger

 Linears

 Bremseklosser

 Butikk håndklær

 Keyset boks

 Socket sett

 Skifte magnet

 Instruksjoner

 Plasser Toyota på et sett av frontal ramper og fest i nødbremsen. Plasser et hjul stapp bak bakhjulet for å hindre at Toyota bakover mens du er under den.

 Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Koble den positive batterikabelen fra batteriet. Pakk de to kontaktene med butikk håndklær for å forhindre dem fra å berøre terminalene på batteriet.

 Finn starteren. På motorer montert på siden, er choken bak akselen halvparten aksel på passasjersiden. Ved motorer som er montert på forsiden standard, er start forbundet med den nedre ende av motoren driver.

 Fjern mutteren fra den store trådholderen wire, sorte ledningen som holder starthuset. Bruk en skiftenøkkel boksen for å fjerne bolten.

 Separer solenoid ledningsnettet starter. Klem inn utløseren i selen kontakten fra sentrum og trekk den ut av magnetkontakt.

 Fjern de to boltene som fester innløpet til motorblokken og pull starteren til motoren. Bruk en skiftenøkkel eller pipe boksen for å fjerne boltene.

 Fjern de to boltene som fester starteren solenoid til forrett. Trekk i start solenoid. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene.

 Plasser den nye magnet til startmotoren og skru den opp.

 Skyver tannhjulet på enden av inntak av motoren. Juster skruehullene og fikse starteren for motoren med de originale skruene.

 Koble til magnet ledningsnettet starter. Trykk den til den klikker på plass.

 Fest den store sorte ledningen til starteren gjengestangen og skru på plass med mutter Original festetråden.

 Koble den positive batterikabelen, deretter den negative batterikabelen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha