Hvordan er lover vedtatt i den amerikanske regjeringen?

 Ifølge US House of Representatives blant tusenvis av regninger introdusert hver session of Congress to år, et par hundre vil, etter en lang tur, fikk heldige lover.

 Regning

 Hver lov begynner som et forslag fra et medlem av Senatet eller Representantenes hus. Sponsor av regningen kopier for alle medlemmer av dette huset til å lese.

 Standing Committee

 Regningen går til et hus eller Senatet faste utvalget for studien og diskusjon i lys av den sakkyndige bevis. Komiteen skal offentlig regningen, reviderer eller tabeller for senere.

 Diskusjon området

 Et lovforslag er endelig sluppet i hus eller Senatet gulvet, for videre diskusjon og endring, om nødvendig. Det lykkes eller mislykkes med en stemme ved simpelt flertall: 218 435 i hus eller Senatet 51100. Når vedtatt, gjentar den prosessen i det andre huset.

 Conference Committee

 Etter en stemme forresten, medlemmene av konferansekomiteen av hus og Senatet på forskjellene mellom sine versjoner av regningen. Den reviderte regningen vil da hvert hus for endelig godkjenning og registrering.

 Rett

 Speaker of the House og Vice-President å signere lovforslaget inn, etterfulgt av presidenten, som har 10 dager til å signere eller nedlegge veto mot det. Et lovforslag ned veto kan fortsatt bli lov hvis to tredeler av Senatet og to tredjedeler av huset da stemme for å vedta det.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha