Hvordan erstatte en 1998 E36 Fan Heater

 I 1998 er BMW E36 del av tredje generasjon av området 3 Series vare lenge. Viftemotoren for oppvarming og klimaanlegg blåse varm eller kald luft inne. Hvis fan mislykkes, kan BMW beboerne ikke regulere temperaturen i kupeen. Hvis viften begynner å gjøre sliping akutt, kan det være i ferd med å svikte. Viftemotor erstatning er relativt kjedelig og tid sysselsetting, men ikke umulig for hjemmet mekaniker.

 Ting du trenger

 Strip

 Ratchet og socket sett

 Liten skralle

 Extension socket 3 inches

 Zip-tie eller wire lengde

 Nebbtang

 Phillips skrutrekker

 Flat skrutrekker

 Spanner

 Skjærende tenger

 Instruksjoner

  •  1

 Lukk døren på resirkuleringstemperaturkontroll med klimakontrollknappene. La nøkkelen i tenningen i andre posisjon, deretter koble fra batterikabelen som går til den negative polen på batteriet.

 2

 Sørg for at vindusviskerne er i skikkelig hvilested, og markere stedet på frontruten med et stykke tape. Løft pluggene ligger på viskerarmen med en skrutrekker. Fjern nøtter 13 mm under socket og skralle. Trekk de to svisker arm av.

 3

 Åpne dekselet. Fjern den svarte hetten dekning under vindusviskerne trekke forsiktig for å slippe bilen. Hev caps på drivstoff rail cover og motoren og fjern skruene og mutterne som holder dynen på plass. Fjern isolasjonen på toppen av DME dekning snappe de tre beste klippene med en flat skrutrekker. Fjern de to nøtter 10 mm på bunnen. Fjern de fire skruene som holder dekselet på plass DME, og ta av dekselet.

 4

 Fjern de to skruene på toppdekselet av senteret med en stjerneskrutrekker. Trekk ledningsnettet til motoren og på vei. For å holde ut av veien, bind den med en zip-tie eller wire lengde.

 5

 Fjern skrukork 7 mm. Sett dekselet til side. Fjern de tre 10 mm bolter som holder viskermotor på plass. Fjern det store mutteren som holder stangen visker igjen på plass med en skrunøkkel. Fjern det 10 mm mutteren som fester den nedre bærestykket på plass. Fjern mutteren 10 mm som inneholder støtte for hele visker.

 6

 Fjern frontdekselet av luftboksen, som står på tre klipp. Vri låsen i midten av lokket. Hold bunnen av dekselet og vri det opp for å løsne den.

 7

 Fjern den venstre side av luftboksen ved å fjerne de to klemmene på toppen og bunnen. Viften vil være synlig. Koble viftemotoren sønn forsiktig dra dem med pinsett.

 8

 Fjern klippet som holder motoren på plass ved å trekke på den med alle typer verktøy som kan henges på klippet, slik at den kan fjernes. Kutt plast på kortslutnings blåser motor med avbitertang og sett til side buret. Trekk viftemotoren og den gjenværende del av kortslutnings.

 9

 Installer den nye viftemotoren ekorn bur og i motsatt retning at det tidligere ble eliminert. Forsikre deg om at elektriske kontaktene er vendt utover, slik at de kan kobles til igjen. Montering av den nye motoren og ekorn bur vil kreve en del manøvrering og sportsfiske å få til å være vert riktig i luften boksen. Koble alt i omvendt rekkefølge. Når du har fått så mye som å koble ledningene til den nye viftemotoren, koble til batteriet og slå på klimakontroll for å sikre at den nye viftemotoren fungerer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha