Hvordan erstatte en ødelagt sway bar i en 99 Buick

 Buick produserte Park Avenue, Riviera, Regal, LeSabre, og tallet i sin linje av biler 1999. århundre var den eneste i gruppen som hadde en 3,1-liters V-6, mens de fire andre modellene brukt en motor kraftigere 3,8-liters V-6. Stabilisatoren bar på Buick 1999 skal være Buick av to lenker stabilisatorstag, og to stabiliserende støtter. Leddene er forbundet med komponentene i styring og oppheng, mens stabiliserende støtter og bøssingene er montert på rammen av Buick. Stabilisatoren bar legger stabiliteten av kjøretøyet i svinger og svinger.

 Ting du trenger

 Tire Iron

 2 tonn eller mer tar kapasitet gulvet

 2 stearinlys, 2 tonn eller mer kapasitet

 1/2 tommers skralle og socket sett

 3/8 tommers skralle og socket sett

 Fastnøkkel sett

 Ny stabilisator bar

 Nye stabilisator lenker

 Nye stabilisatorringer

 1/2 tommers stasjon momentnøkkel

 Instruksjoner

 Løsne mutrene av forhjulet lett, ved hjelp av et dekk jern. Slå hjulmutrene mot klokken til de bevege seg fritt. Ikke fjern hjulmutterne. Løft forsiden av Buick med en avgjørelse på 2 tonn, eller ta større kapasitet. Plasser to lys direkte under sub-frame før Buick. Ikke plasser på tribunen i styrearmen, skal suspensjonen være fri for dette prosjektet. Fjern lug nuts og fjerne forhjulene helt fra Buick.

 Plasser en åpen skrunøkkel på en stabiliserende linken ender på mutteren delen av koblingen. Plasser en skralle 3/8 inches og kontakten på bolten slutten av linken. Slå både haken og åpne nøkkelen mot klokken i forhold til sin posisjon. Begge verktøyene skal svinge i motsatt retning. Fortsett å vri koblingen mot klokken til mutteren er fri for koblingen bolt. Koble fra Buick helt. Gjenta dette trinnet på motsatt side av Buick for å fjerne den andre stabilisator.

 Lå nær bunnen av støtfangeren og drar kroppen i posisjon til å få tilgang til både støtter stabilisatorstag og foringer fysisk. Fjern de stabilisator bush bolter med en skralle 1/2 tommers og socket. Det er to bolter i hver lagerbøssing, og festene er plassert på undersiden av chassiset. Ved å fjerne den siste bolten, plasserer hånden mot stabilisatorstag for å hindre den fra å falle på skjemaet.

 Fjern det gamle roll bar ved å dra den gjennom en av hjulbrønnene i Buick de, fra venstre til høyre. Installer den nye stabilisatorstag gjennom en hjulbrønn, for å starte stabilisatorsystem. Lå under den nye Buick og veilede stabilisator bar i posisjon mellom hjulbrønnene to. Juster stabilisatorstaget med nye stabilisator koble bolter, ganske enkelt ved å skyve en bolt eksponert gjennom baren og i henge forsamlinger på hver side av bilen. Dette vil sikre at stabilisatoren er sentrert under bilen.

 Installere nye stabiliserings ringer rundt roll bar, og installere de ringer brakettene på foringer. Trykk ringer brak på rammen av Buick og starte dem manuelt monteringsbolter i rammen. Stram stabilisatorstag foring opp til 35 fot-pounds av dreiemoment, med en nøkkel og drivmomentet gjør halv tomme. Fjern nakne stabiliserings bolter til bar.

 Installere en metallskive, en gummiskiven, og deretter en annen metallskive på en stabilisering obligasjoner, i denne rekkefølgen. Skyv den nye koblingen med tilbehør nedover gjennom roll bar bare. Sett inn en stabilisator kobling mellom socket bar og feste suspensjon. Skyv koblingen stabilisator gjennom kontakten da passer suspensjon. Installere en metallskive, en gummimaljen, og en metall plate på den åpne ende av koblingen, i den rekkefølgen. Installer stabilisator mutteren på stabilisering bolt.

 Stram skrue og mutter stabilisering stang ved hjelp av en skrunøkkel på mutteren, og en kjøretur palen 3/8 inches og en stikkontakt på bolten. Slå både verktøy klokken fra sin posisjon på bilen før alt er tettsittende. Snu alle en hel omdreining videre, når forsamlingen er stramt. Stabilisator koblinger kan strammes til 50 fot-pounds av dreiemoment. Gjenta for å installere andre equalizer linken og stramme lenken tilsvarende.

 Løft forsiden av Buick bruker stikkontakt, og fjern bukker fra under bilen. Senk Buick bakken.

 Hint

 Løft aldri et kjøretøy på ujevnt underlag eller bakker. Løfte et kjøretøy på ujevnt underlag kan føre jekker og bukker til å kollapse. Unnlatelse av å ense denne advarselen, kan det føre til personskade eller død dersom kjøretøyet faller på deg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha