Hvordan erstatte en dynamo i en Kia Rio

 Standarden dynamo på Kia Rio er vurdert på 80 ampere. Billigste generatorer er gjenoppbygd. Mesteparten av tiden, er det eneste som feiler på en generator dioden trio. Dioder konvertere vekselstrøm til likestrøm, ved å hindre en elektrisk strøm i mer enn én retning. De er som en tilbakeslagsventil. En ny ombygd dynamo dioder, lager og børster, noe som gjør den så god som ny.

 Ting du trenger

 Ratchet

 Socket Set

 Spill nøkler

 Skrutrekker

 Instruksjoner

 Ta av luftfilter til luftkanalen til spjeldhus, ved hjelp av en skrutrekker til å løsne klemmene og trekke slangen av. Løsne servostyring belte med en pipe å slå strammer bolten å avlaste spenningen på beltet. Fjern beltet. Fjern servopumpe og brakett med en pipe.

 Koble den negative batteripolen med en skiftenøkkel. Løsne de to boltene som fester dynamoen til blokken, men ikke fjern ennå. Slipp spenningen på beltet av dynamoen med en stikkontakt og dreie spennskruen. Skrelle av tape.

 Fjern den øvre bolten av dynamoen, dynamoen og swing mot vingen. Fjern de elektriske kontaktene på baksiden av dynamoen. Bruk en fastnøkkel til å fjerne ledningen fra den tunge batteriet og bare trekke plast utvalg pluggen fra sokkelen. Fjern gjenværende skruene i dynamoen. Fjern dynamoen og strammer.

 Bolt strammer og dynamo, som har samme skive. Installer boltene løst. Installer ledningen elektrisk batteri og jording på baksiden av dynamoen. Bruk en skiftenøkkel til å stramme wiren mutter på batteriet.

 Trekk til de to boltene i dynamoen og bolten strammer ved hjelp av en stikkontakt. Installer dynamoen beltestrammeren og skru bolten med en pipe inntil tilstrekkelig spenning til beltet.

 Installer servostyring pumpe og braketten og stram boltene med en stikkontakt. Installer servostyring beltestrammeren og skru bolten med en pipe inntil tilstrekkelig spenning. Monter luftfilter til luftkanalen til spjeldhus og stram klemmene med skrutrekkeren. Koble den negative batteripolen og stram med skiftenøkkel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha