Hvordan erstatte en luftrenser på en Honda Pilot

 På mange sene modell biler, bytter hytta luftfilter er en enkel jobb, rask og enkel. Honda Pilot, derimot, har en interessant design feil som gjør at du skifter ut hytta luftfilteret litt vanskeligere enn gjennomsnittet. Det er verdt arbeidet, men. Med en frisk luft filter, kan passasjeren få nytte av renere, luften friskere lukt, og du vil få en bedre flyt av luft gjennom munnen, også.

 Ting du trenger

 Honda Pilot

 Phillips skrutrekker

 Kniv

 luftfilter erstatning for din bilmodell år

 Instruksjoner

 Åpne hanskerommet på passasjersiden og alt ut.

 Se på sideveggene i hanskerommet, og du vil se en svart plastklips i midten av hver side. Trykk plastklemmene samtidig for å fjerne hanskerommet og dra hansken ned og frem. Den er montert på hengsler som når lenger inn i dashbordet, slik at det ikke helt kommer ut.

 Se etter den grå støpte plastbiten som strekker seg horisontalt over bunnen av bukten i hanskerommet. Denne plast dekker en metallstang som du må fjerne for å åpne luftfilteret saken, må han gå. Den beste måten å gjøre dette på er å bare skjære i begge ender med en skarp kniv. Hvis kniven ikke fungerer for deg, kan en stikksag være et enkelt verktøy å bruke i disse trange steder.

 Fjern metallstangen som var under plast ved å løsne og fjerne skruene på hver ende.

 Ser på luftfilterhuset av hytta, som er den store sorte komponenten på venstre side av bukta fra hanskerommet. Den flyttbare døren til saken må være tydelig merket. Frigjøre låsen og fjerne døren.

 Fjern det gamle filteret og kast.

 Skyv det nye filteret på plass, slik at luftstrømmen retning pilen på filteret tilsvarer retning av luftmengde pilene på filterhuset.

 Sett døren på hytta luftfilterhuset.

 Erstatt den horisontale metallstangen ved å stramme de to skruene.

 Skyv hanskerommet for å lagre og implementere. Det vil gjøre en klikkelyd når den er låst på plass. Erstatte innholdet i hanskerommet.

 Hint

 Les emballasjen til erstatning filter for detaljerte instruksjoner om hvor ofte de bør skiftes ut.

 Hvis du lar din filter for å samle mange partikler og ikke erstatte dine defrosters mister makt over tid. Dette kan skape farlige kjøreforhold på grunn av dårlig sikt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha