Hvordan erstatte en oksygen sensor Miata

 Bytte oksygen, eller O2 sensoren i Mazda Miata kan oppnås med litt avansert planlegging og noen grunnleggende verktøy. O2 sensoren i Miata ligger i eksosrøret nær katalysator og vil være en av de to stilene. Den første er en standard trådliknende sensoren og den andre er en monteringsflens stil. Før du kjøper en ny O2 sensor for din Miata, sjekk hva stilen bruker bilen. Nye O2 sensorer kan kjøpes av distributøren eller de fleste auto deler butikker.

 Ting du trenger

 Jekk

 Bukker

 Socket sett

 O2 sensor socket

 Instruksjoner

 Plasser en jekk under bilen og løfte den opp fra bakken. Trykk et sett med lys, slik at du kan jobbe komfortabelt under. Sørg for å plassere bilen på fast, jevnt underlag før du løfter oppover.

 Finn O2 sensor i eksosanlegget og spore tilkobling av avkastningen strålen til tilkoblingen på det elektriske anlegget i bilen. Skille sonden kontakten på bilen kontakten ved å slippe låsetappen og trekke de to halvdelene.

 Fjern sensoren eksosrøret. Hvis du skru en sensor stil i bilen din, kan du bruke en O2 sensor socket og skralle og skru ved å vri mot klokken. Hvis du har flens stilen, fjern de to festemutrene med en socket og skralle og løft sensoren på røret.

 Installer den nye sensoren ved å skru den inn i røret og stram den med en O2 sensor socket og skralle. Hvis du har flens stil, erstatte forseglingen på flensen og med et nytt stikk termometeret i eksosrøret, og sett monterings nøtter og stram dem med en socket og skralle.

 Route ledningsnettet kontakten til kontakten på bilen og plugge kontakten inn i kontakten på bilens ledningsnett.

 Støtte bilen med jekken og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken og teste bilen kjøre for å verifisere reparasjonen var vellykket.

 Hint

 Arbeid aldri på en varm eksosanlegg. O2 sensorer vil være ekstremt varme hvis motoren har vært i gang nylig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha