Hvordan erstatte en spjeldhus

 Formålet med spjeldhus i en drivstoffinnsprøytning, er å regulere luftfritt i sylindrene ved nøyaktig dosering av luftinntaket. Det er en strupeposisjonssensor på motsatt side av gassforbindelseskabelen kalles et potensiometer. Dens formål er å sende en spenning kompatibel med gasspjeldåpning til datamaskinen. Datamaskinen bruker denne aktiviteten til å spore hvor mye som kreves last og justere injektoren på tid og tenningen timing.

 Ting du trenger

 Vanlig skrutrekker

 ¼ tommers socket sett

 ¼ tommers skralle

 En nebbtang

 Instruksjoner

 Ta av luftfilterenheten og fleksible rør ved hjelp av vanlig skrutrekker. Koble den elektriske kontakten på luftmassestrømmen ved å trekke ut pluggen. Koble inntak lufttemperatur sensor funnet i luftkanalen.

 Koble fra tomgangsluftkontroll på siden av spjeldhuset ved å trekke i den elektriske konnektoren. Koble fra posisjonssensoren på gasshåndtaket foran gasskabelen.

 Koble fra gasskabler ved å vri på gassen på spjeldhus hele veien åpen for hånd og fjerne kablene nå løslatt fra gassen.

 Fjern de vannrør oppvarmet fra bunnen av spjeldhus hvis det er noen. Bruk nebbtang for å fjerne klemmene ved å stramme klemmene og trekke den. Trekk av slangene. Alle biler har ikke disse, selv om det er noen som gjør.

 Fjern de fire boltene som passerer gjennom spjeldhus og innsugningsmanifold. Bruk socket og skralle kjøretur ¼ tommers hensiktsmessig. Løft spjeldhus til inntak manifold. Beskytte metallet pakning som ligger mellom spjeldhus og gassinntaket. Denne tetningen må brukes om igjen. Installere nye spjeldhus og komponenter i omvendt rekkefølge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha