Hvordan erstatte en tapt gjerning?

 Eierskap sertifikater er dokumenter som bidrar bevise eierskapet til de ulike typer eiendom, inkludert eiendeler som hus eller biler. På det tidspunkt kjøpet er fullført, kommer kjøperen med en bil eller hjemme eierskap gjerning bekrefter eierskap. Dessverre, dere titler og gjerninger tapt i tid, noe som gjør det nødvendig å erstatte den manglende dokumentet før du prøver å selge eiendelen. Det er faktisk et par forskjellige måter å få disse tapte dokumenter, inkludert å ta kontakt med den opprinnelige leverandøren eller rådgivning kommuner som er registrert eller registrert for å erstatte transaksjonen.

 I mange tilfeller en rask og enkel måte å endre er å kontakte en tapt gjerning med den opprinnelige selgeren og advokat som var involvert i utarbeidelsen av postene i forbindelse med salget. I mange land er advokater plikter å oppbevare dokumentasjonen av denne typen på hånden for en rekke år. Selv om tidsperioden kreves av loven er utløpt, er det en god sjanse for at dokumentene fortsatt ble arkivert og tilgjengelig. Dette baner vei for å få en ny kopi av skjøtet med de dokumenter som er beskyttet mot advokaten.

 En annen tilnærming for å erstatte en tapt skjøte er å kontakte byrået eller register som sporer salg av eiendom innenfor en gitt jurisdiksjon. Denne metoden er spesielt effektiv når handlingen er knyttet til tapt eiendom. Ved å gi registret med viktig informasjon som navn og adresse på eieren og andre data knyttet til kjøpt fra hjemmet, er det ofte mulig å raskt identifisere de nødvendige dokumenter og reprodusere. Når eierens legitimasjon oppført som eier i salgsdokumenter, vil registeret gi en kopi av den tapte skjøte, vanligvis for noen form for kompensasjon.

 Siden lovene for registrering og vedlikehold av eierskap varierer fra land til land, er det viktig å vite hvilke dokumenter må være innlevert med de riktige myndigheter for å sikre at instrumentet eller tittel er registrert i henhold til lovene i landet. Dette er faktisk den fordelen av eieren av flere grunner, blant annet muligheten for en tapt gjerning bør det være nødvendig å erstatte. I mange land er det en slags lokal Matrikkelen at aktiv forvaltning av eiendomskjøp som går tilbake minst et par tiår, med eldre poster arkivert i noen format for å finne relativt enkelt vedlikehold. Hvis du trenger å erstatte en tapt gjerning, ta kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hvilke byrå kan hjelpe, og hva slags informasjon du må gi for å få erstatning dokumentet.

  •  Vognkort beviser eierskap er ofte arkivert i årevis.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha