Hvordan erstatte en tapt nøkkel for en 2006 Toyota Sienna

 Skifte en tapt nøkkel for en 2006 Toyota Sienna er ganske enkel. Du skal ha mottatt minst to typer av tastene når du kjøpte bilen. To assists og en nøkkel under. Passene vil fungere på hver lås i bilen, mens undernøkkelen vil ikke fungere på hansken.

 Instruksjoner

 Finn ut om din bil til startsperre systemet eller ikke. Nøklene dine vil se forskjellig avhengig av systemet du har. Biler med startsperre systemet vil ha en tykk, svart eller grå dekselet opp tastene, mens biler uten dette systemet vil ha nøkler med grå dekselet nær toppen av en av hovednøklene og to nøkler uten dekning farge nær toppen.

 Ser på nøkkelen nummerskiltet å være knyttet til en av nøkkelen. Nøkkelnummeret er hva en Toyota-forhandler trenger for å gjøre like nøkler.

 Besøk en Toyota-forhandler. Bruke nøkkelnummer, kan du bestille nye nøkler. Hvis du har startsperre system, må du ha minst en av de viktigste nøklene til å lage et duplikat. Hvis 2 006 Toyota Sienna har startsperre systemet og lage din egen kopi nøkkel, vil det ikke fungere på motorstart. En spesiell transponder integrert brikke settes inn i nøkkelen, og megleren kan gjøre dette. Hvis youâ € ™ ve mistet alle pasninger og du har startsperre system, deretter hele systemet må byttes. De nye nøkler kan ikke gjøres uten system erstatning.

 Hint

 Hold en av dine passeringer i et trygt sted som dona € ™ t i bilen. Å miste alle nøklene dine kan være dyrt å plassere en av de grunnleggende tastene på et sted som er trygt og lett å finne.

 Skriv din nøkkel nummer og også holde det på et trygt sted som dona € ™ t i bilen. Dette nummeret er viktig for bestilling av reserve eller like nøkler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha