Hvordan erstatte en vaskemaskin dyse

 Utføre en grundig inspeksjon av vindusspylersystemet før du bytter spylermunnstykker på bilen din. Sørg for at det er væske i tanken, ingen folder i rør og pumpe er brukbare. I noen biler, kan du fjerne og reparere dyser med en liten nål eller trykkluft. Deres erstatning er ganske billig og ikke for komplisert.

 Ting du trenger

 Nebbtang

 Skrutrekker

 Reserve dyser

 Instruksjoner

 Finn de spylermunnstykker. Mange biler har dem kuttet eller skrus på panseret, mens andre biler kan ha dem hektet til hver viskerarmen. I noen sjeldne modeller, kan det hende du må ta av dekselet for å få tilgang til dysene.

 Åpner dekselet av dysen eller dysene til kjøretøy klippet med skruer som er knyttet til å beholde dekselet. Finn dyser og slanger festet til dekselet. Enkelte biler kan kreve fjerning av en isolasjonsplate som holdes av plastklips. Løft klippene og fjerne panelet.

 Legg merke til hvordan munnstykket er festet til undersiden av hetten. Klips dyser er enten festet med en klemme på den ene side av dysen og en holde anker i den andre enden. Andre dyser clip-on kan ha to klemmene som må trykkes sammen. Trykk eller klipp innover mot dysen, og det vil komme ut av hullet i dekselet. Hvis dysen er holdt av skruer, bare skru dem med skrutrekkeren. Hvis det er klemmer slangen til panseret, fjerne klippene for å tillate mer bevegelse i røret for å klippe sammen.

 Ta av dekselet, hvis noen, for å få tilgang til vedlagte sprinklere og slanger. De fleste modeller med dette programmet vil dekke et ganske lett å fjerne. Feste pinner eller lignende enheter som er laget av plast må fjernes med en skrutrekker eller lignende verktøy for å flytte panseret.

 Løsne dysen til viskerarmen av frontruten for modeller hvor dysen holdes tilbake på viskerarmen. Disse typer dyser klemmene kan lett bli blåst ut av viskerarmen for hånd og krever ingen verktøy - du trenger ikke engang å åpne dekselet.

 Holde munnstykket i den ene hånden og vri gummislangen frem og tilbake på den annen side for å fjerne dysen på slangen. Alle dysene har en konisk ende som bare trykker i slangen. Fordi væsker til lave høytrykksvasker spray, betyr det ikke tvinge stråle. Fjern dysen av slangen i denne modusen.

 Innsett enden av det nye munnstykke på slangen og montere ved å reversere prosedyren. Ikke glem å stramme festeklemmer røret eller rørene kan bøyes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha