Hvordan erstatte en vaskemaskin pumpe Buick Regal

 Hvis sprayfunksjonen på vindusviskerne for ditt Buick Regal ikke fungerer, kan det hende at frontruten vaskemaskin pumpe kreve erstatning. Pumpen er motoren som tvinger væsken vask væske på frontruten på Regal. Når pumpen slutter å virke, kan væsken ikke kommer glasset tørke klart. Dette kan føre til utrygge kjøreforhold på grunn av redusert sikt på veien. I 2010 koster en ny pumpe $ 15 til $ 25 dollar. Det er en liten pris å betale for å holde bilen trygt og fungerer. Skifte pumpen vaskemaskin Regal er ikke enkelt, men det er ikke veldig vanskelig heller.

 Ting du trenger

 Pipenøkkel 10 mm

 Removal Tool Clamp

 avtappingspannen

 Flat skrutrekker

 Frontruten vaskemaskin væske

 Instruksjoner

 Parkere bilen på et plant underlag og vent i minst 30 minutter for å kjøle motoren hvis motoren er varm. Åpne panseret av Buick Regal trekke panseret utløserspaken under styrepanelet i kabinen, og deretter slippe låsen foran på panseret.

 Finn spylevæskebeholderen, som er plassert bak på førersiden radiatoren. Dette er en gjennomsiktig beholder med skrukork. Plasser en beholder under tanken under bilen for å fange spylervæske drenering.

 Bruk en skiftenøkkel til 10 mm-kontakten for å fjerne boltene rundt tanken, holder den på plass. Fest bunnen av tanken og løsne strømkabelen. Bruke en klaring av klemverktøyet for å fjerne klemmen rundt utløpsslangen til vaskemaskinen pumpen. Fjern pumpeslangen. Vent til væsker tømme tanken helt.

 Trekk væskebeholderen skive på motoren. Finn skiven pumpen er festet til bunnen av tanken. Trekk ut pumpen. Bruk en flat skrutrekker for å fjerne gummimaljen som holder den i tanken.

 Plassere en ny gummipakning i tanken. Spray innsiden derav med smøremiddel. Skyv den nye pumpen vaskemaskinen på plass.

 Sett spylevæskebeholderen i motorrommet. Koble til strømledningen og tilførselsslangen til pumpen. Sikre tanken på plass med bolter.

 Skru av lokket og hell i spylervæske line "MAX". Lukk dekselet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha