Hvordan erstatte et horn i en Honda Accord

 Honda Accord har dukket opp i åtte store utgivelser siden starten i 1978, utviklingen av en kompakt sedan til en mellomstor bil. Den åttende generasjon er nesten en full-size bil og startet produksjon i 2008. Original Equipment Manufacturer horn er noe som amatører ofte erstatte med en mye sterkere alternativ horn.

 Ting du trenger

 Pipenøkkel 8 mm

 New horn kit

 Wire crimper / stripper

 Instruksjoner

  •  1

 Finn hornene. Alle modeller av avtalen gjort etter 1983 har vanligvis to horn bak hekken støtfanger under frontlyktene og over blinklys. Det bør være et horn på hver side, en lav tone og høy tone. Accord modeller laget før 1983 har vanligvis et enkelt horn, vanligvis bak støtfangeren på førersiden.

 2

 Trekk ut strømkontakten og fjern de to skruene med en pipenøkkel. Hver paviljong holdes med én bolt.

 3

 Ta ut de opprinnelige hornene og montere de nye hornene ved hjelp av bolter og skiver i settet og originale monteringshull hvis mulig. Sørg for at du har en tale lav og en høy tone horn hvis settet er en direkte erstatning for fabrikken.

 4

 Koble strømkontakter på hvert nytt horn hvis du installerer utskifting av anlegget. Hvis den opprinnelige strålen ikke er kompatibel med de nye horn, må du bruke ledning crimper / stripper for å koble den nye bilens ledningsnett.

 5

 Teste de nye horn. De bør være i stand til å avgjøre lett hvis begge ektefeller arbeider. Men hvis du trenger, kan du alltids teste hver horn separat ved å koble en av gangen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha