Hvordan erstatte kjernevarmeapparatet i en Chevy Impala

 Skifte varmeanlegg Chevy Impala er ikke en lett oppgave. Det er flere deler, må du nøye fjerne og flytte for å koble kjernen varme, ventilasjon og air condition-modulen. Denne modulen og kjernen er plassert bak i munnen på gulvet i bilen.

 Ting du trenger

 Jekk

 avtappingspannen

 Nøkkel

 Liten meisel

 Utskifting av radiatorer

 Vann / kjølevæske

 Fjern den gamle kjernen

 Jekk opp bilen og tømme kjølesystemet av Impala. Løsne vannpumpe avløp bolt og la kjølevæsken renne ned i en panne. Lukk tappebolten og senke bilen etter.

 Fjern varmeuttaket og inn i røret av varme radiator. Fjern utvidelseskortet fra høyre konsoll, kropp kontrollmodul og venstre lateral forlengelse panel på forsiden gulvkonsollen

 Koble instrumentet støttebraketten forlot sentrum. Fjern kontrollgasspedalen av sin stilling på forsiden av dashbordet.

 Slipp sentrum gulvet i munnen ved å øke utløpsrøret mens du presser ned kanalene. Slå utløpskanal fremover i bilen og dra ned for å fjerne HVAC-modulen.

 Bruk en liten meisel for å fjerne alle utfordringene i varmen oppvarming radiator dekselet. Løsne mutteren bak støtte fra drivstoffslangen. Fjern stud dashbordet til varmerør.

 Trekk kjernen dekselet tilstrekkelig til å oppnå posisjoneringspinnene av HVAC-modulen. Skyv dekselet bakover til avløpsslangen klar av fronten av dashbordet. Ta av dekselet ved å skyve det ned, bakover og til høyre. Du kan nå fjerne kjernen.

 Installere den nye kjernen

 Installere den nye kjernen i HVAC-modul, sette en ny pakning på avløpsrøret. Fest bunndekselet på høyre, skyver opp og frem i posisjon.

 Rett avløpsslangen med kanten av hullet før og kjernen hull dekke med CVC posisjoneringsnålene. Installer skruene på bunndekselet, skjæring og bretting tilbake lydisolasjon i nærheten av sentralskruen for å forenkle installasjonen av denne skruen.

 Installere dashbordet pad på varmerør, klemmutteren bak støtte fra drivstoffslangen. Rett sentrum fører til gulvet med CVC og presse opp mens du slår bakover for å installere. Sett gulvkanaler og utgang fører tilbake til Chevy Impala.

 Fest kontroll gasspedalen. Trekk teppet tilbake og plassere støtte sentrum-venstre, og stram til mutterne på braketten.

 Koble front gulvet forlengelse panel i venstre panel og kroppen av bilen kontrollmodul.

 Slå på utløpsrøret og innløpsrør av basen, med sine feste klør. Fyll kjølesystemet med den rette blanding av vann og kjølevæske.

 Hint

 Inspiser skum segl for kjernen i saken av CVC lavere. Erstatte den med svart skum tape hvis de er skadet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha