Hvordan erstatte rotorene på en Buick Rendezvous

 Utskifting av bremseskiver på din Buick Rendezvous er noe du normalt ville når du endrer bremseklossene. Men noen ganger, når du trenger å endre rotorene separat, men dette er mindre vanlig. Hvert hjul vil ta cirka 30 minutter å gjøre, og ingen spesialverktøy. Reparasjonen er i evnen til de fleste helg mekanikk, eliminerer behovet for å ta Buick til et verksted og bruke penger på lønnskostnader.

 Ting du trenger

 Automobile socket

 Bremseklosser

 Jack Holder

 Lug Wrench

 Wire bånd

 Tang

 Socket sett

 Instruksjoner

 Buick Park på et nivå asfaltert underlag. Hev bilen med en bil jack mens plassere en jekk under Buick og bringe til rammen. Fjern lug nuts fra hjulet med en skrunøkkel og trekk hjulet ut av bilen.

 Løsne boltene på de bremsekalipere med en socket og skralle. Trekk braketten av hjulsammenstillingen og sikre benet med en ledning slips. Fjern rotor av hjulsammenstillingen.

 Installer den nye rotoren på hjulenheten. Plasser bremsekalippernes til monteringsbraketten og stram boltene med en socket og skralle. Monter hjulet på bilen og trekke til mutrene med lug skiftenøkkel.

 Fjern krykke som Buick og senke bilen til bakken med jack. Gjenta prosessen for det andre hjulet.

 Hint

 bremsekloss foringer skape støv de bærer. Dette støvet kan inneholde asbestfibre. Handle with care bremsedeler. Vask hendene grundig etter prosjektslutt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha