Hvordan erstatte støtdempere bak i en 2001 Ford Taurus

 Demperne er utformet for å holde dekkene Cara € ™ i kontakt med veien, selv i de tøffeste forhold. Over tid, kan støtdemperne blir slitt, eller på innsiden av hydraulikkvæske kan lekke gjennom en brutt forsegling. Ifølge støtdemper produsenter, vil den gjennomsnittlige sjokk vare bare ca 45 000 miles før du trenger å byttes ut. Sjokkene på Ford Taurus er ikke annerledes, selv om Ford Motor Company har ingen fastsatt anbefaling å erstatte sjokk. Hvis Taurus trenger ny støtfanger bak, kan du gjøre jobben selv på mindre enn en time.

 Ting du trenger

 Lug Wrench

 Socket Set med forlengelse

 tar område

 2 stearinlys

 utskifting av sjokk

 Key Box

 Instruksjoner

  •  1

 Løsne mutrene på bakhjulet på begge sider.

 2

 Ta av dekselet på sjokk og bruke socket satt til løsne toppmutteren inn i sammenstøt på plass.

 3

 Jekk opp baksiden av Taurus hjelp beslutnings gulv og sted bukker under den bakre kontroll arm. Senk bilen på bukker og dra taler av veien.

 4

 Bruk pipe satt til å fjerne mutteren og skiven fra skruen som holder bunnen av venstre sjokk til suspensjonen. Du må kanskje plassere en nøkkel til boksen på motsatt side av festeskruene for å holde den i ro mens du fjerner mutteren.

 5

 Fjern den øverste mutteren som du løsnet i trinn 2. Du kan nå fjerne sjokk for hånd.

 6

 Sett den nye sjokk gjennom fjelltoppen og i holderen på bunnen og erstatte bolter og monteringsmutterne i revers av hvordan du fjernet dem.

 7

 Gjenta fjerning og utskifting av en innvirkning på den andre siden, og senk Taurus til bakken.

 Hint

 Noen Taurus modeller har sjokk som er montert på toppen gjennom tilgang hull; annen er montert på en lignende måte til hovedrammen. Hvis din har samme redigering stil toppen og bunnen, bare bruke fremgangsmåten for å fjerne ryggen når du fjerner toppen. Det er best å koble fra undersiden først, uavhengig av den spesifikke konfigurasjonen av Taurusâ € ™.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha