Hvordan erstatte tennplugger i en Dodge Ram

 Doge Ram 1500 er tilgjengelig med følgende motorer: 3,7 L, 3,9 L, 5,2 L, 5,9 L, 8,0 L, 4,7 L og 5,7 L. tenn Ram tenning på alle disse motorene må byttes hver 30000-60000 miles. Selv om Dodge Ram motorer varierer i størrelse, er utskifting av den grunnleggende prosessen med pluggen det samme. Forskjellen er plasseringen og tilgang til tennpluggene.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Lysstøping

 Pipenøkkel og utvidelse

 Anti-seize

 Nye tennplugger

 spenning tester verktøy

 Instruksjoner

 Koble den negative batterikabelen Dodge Ram modell og la motoren avkjøles. For 3,7, 4,7 og 5,7 l motor, fjerne røret nødvendige luftfilter spjeldhus å få tilgang til tennpluggene.

 Finn tennplugg sønn og tilgang tråd støvler. På motorer 3,9, 5,2, 5,9 og 8,0 L, er tennpluggen sønn plassert gjennom siden av motoren hvis varmeskjold rundt støvlene sønn. På 5.7L motor Ram, åtte av de 16 tennplugger er i coilen. Fjern hjul for å få tilgang til tennpluggene. De andre åtte tennplugger er plassert langs sidene av motoren. Ram motorer på 3,7 og 4,7 L har sine lys under hvert coilen.

 Snu hetten en plugg ledning ved oppstart en halv omdreining til høyre og ta til venstre for å løsne wire. Trekk boot wire og fjerne tennpluggen.

 Dekk slutten av tennpluggen med stikkontakten og slå den mot klokken for å skru og fjerne tennpluggen.

 Anvende anti-gripe til gjengene på ny tennpluggen og på innsiden av garnbunten.

 Sett inn ny tennplugg i sylinderen skaftet og manuelt stram. Test spenningen med en spenning tester verktøyet. En 5.7L motor krever en spenning på 11-15 ft-lbs. Spenningen av motoren 3,7 og 4,7 l av tennpluggen skal settes mellom 15 og 20 pund-fot. Motorer 3.9, 5.2, 5.9 og 8.0 L krever en spenning mellom 26 og 30 lb-ft.

 Koble til tennpluggledningen og gå til neste ark. Fortsett slik til alle lysene er erstattet.

 Erstatt alle komponentene som ble fjernet i trinn 1 og 2.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha