Hvordan et enkelt liv

 En levende vil, også kjent som et direktiv Avansert helsesektoren direktivet Avansert og avansert beslutninger, er en ganske enkel dokument med informasjon om hva dine ønsker er i tilfelle du blir ute av stand til å gjøre helsevesenet beslutninger helse for deg selv. Noen ganger folk faller i koma eller vegetativ tilstand og trenger å vite deres ønsker, eller fullmakt gitt til noen andre.

 Ting du trenger

 2 vitner

 Det er godt å ha en levende vil nyte

 Instruksjoner

 Finne en god enkelt eksempel på en levende vilje. Et godt enkelt eksempel på en levende vil kan finnes på:

 Fyll ut skjemaet riktig. Noen av oss vet om medisinske prosedyrer som vi ønsker å ha gjort, og noen av oss ikke. Sørg for at skjemaet inneholder spesifikke detaljer om din situasjon. Noen ganger kan vi bare tildele noen andre til å ta medisinske avgjørelser for oss i tilfelle vi ikke er i stand til å ta medisinske avgjørelser. Siden mange ting kan skje med oss, er det en god idé å ha noen der som kan ta avgjørelser på vegne av oss som ikke erstatte vår umiddelbare ønsker.

 Få to vitner til å signere den. Hvis du kan, du også en notarius å signere også. To vitner, men vil gjøre det lovlig i de fleste stater.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha