Hvordan få bilskilt for scootere

 Hvis du har besluttet å kjøpe en scooter, du allerede vet at mange av fordelene med jetski og eiendom. Det finnes imidlertid en felles tråd over hele linja for nesten alle drivere, må du skaffe bilskilt. I de fleste stater, er dette tilfelle, uansett hva flytte scooter. I noen tilfeller, men du kan ikke bli pålagt ved lov å få bilskilt. Sjekke med din lokale avdeling av Motor Vehicles og få riktig lisens plate hvor lovpålagt scooter vil holde deg lykkelig, uansett hvor du bor.

 Ting du trenger

 Datamaskin med internett-tilkobling

 Arbeid Phone

 Behørig fullmakt, road-legal kjøretøy

 Instruksjoner

 Bestem statens lover angående scootere. I noen stater, alle kjøretøyer, uansett størrelse og makt, er pålagt ved lov å bære bilskilt når de opererer på offentlig vei. I andre stater, er biler under en viss motorens slagvolum ikke pålagt å bære nummerskilt. I sistnevnte tilfelle, vil du mest sannsynlig vil stå-krok av hvis din scooter er en modell av 49cc. Hvis det har en større slagvolum enn det, vil du sannsynligvis nødt til å få en lisens plate. Se Ressurser for en link til DMV webområder i femti USA.

 Ring din lokale DMV for å finne ut hva de ber deg om å ta for å søke om lisens plate av scooteren. Vanligvis vil dette omfatte kjøretøy identifikasjonsnummeret til scooter, gyldig førerkort og service avgifter for tallerkenen din.

 Gå til din lokale DMV og fylle den aktuelle papirene. Bruk en road-legal kjøretøy fullmakt til å gå til DMV. I noen stater, vil du bli gitt en lisens plate for din scooter snart fullføre de nødvendige papirene og sende inn dokumentasjon og nødvendige avgifter. I andre, vil du motta en midlertidig plate for bruk før den ekte plate kommer i posten. I begge tilfeller bør du ikke kjøre scooter på offentlig vei til du enten type lisens plate ordentlig festet.

 Hint

 Hvis din scooter er en vintage modell som du ikke kommer til å klatre jevnt og trutt, og du er i stedet samle scootere med den hensikt å ta scooter for vintage elskere henseender, sjekk med din DMV å se om gamle opsjoner lisens plate. Hvis du gjør kjøre scooter på offentlig vei fra tid til annen for å få til disse konkurransene, kan dette være et bedre alternativ for deg. Krav til alder av din scooter varierer fra stat til stat, men de bør generelt være minst 60 år for å kvalifisere seg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha