Hvordan få en 200cc Mini Chopper registrert på Street Legal

 Hvis du bygget din egen eller bygget en mini chopper scooter eller motorsykkel fra en kit, kan du ikke bruke sykkel eller scooter i gaten før du gjorde lovlig. Hver stat har sine egne regler som forvaltes av staten Department of Motor Vehicles om saken. Selv om detaljene variere, de grunnleggende krav er de samme. Bilen må være i stand til å drive seg selv, være av tilstrekkelig størrelse for å få motoren på motorveien, og må ha god belysning. Ingen mini-chopper, sykkel eller scooter vil bli gjort uten disse juridiske krav. Prosessen er ikke vanskelig hvis sykkelen er godt bygget, men du trenger å forholde seg til byråkratiet for å få kjøretøyet ditt fullt brukbare på gata.

 Ting du trenger

 Telefon

 Lokale DMV skjemaer for tittelen og registrering

 Transportmidler

 Kjøpsbevis av alle elementene konstruere sykkelen

 Salgs regningen til chassis og motor chopper

 Skrutrekker

 Spanner

 Instruksjoner

 Fullt monterer mini chopper så det er i en stand. Sørg for at du har en fungerende frontlys, bremselys og blinklys på helikopteret og fungerer som den skal. Bekreft og lokalisere bilen identifikasjonsnummer på både rammen og motoren. Bruk en telefon for å sjekke med din lokale DMV kontoret først å sørge for at VIN tallene har ikke vært brukt av en annen sykkel eller scooter hvis kortet mini-chopper brukes.

 Fyll ut skjemaer og dokumenter som kreves for staten DMV å skape tittelen på navnet ditt for mini-chopper. Ta med signerte dokumenter og betalingsmidler som til fil din søknad og betale de nødvendige avgifter. Få en avtale for kontroll av kjøretøy for mini helikopter eller med DMV eller statlige politiet.

 Transporter mini-chopper med en lastebil eller lignende midler til DMV eller på kontoret til stats politiet så det kan inspiseres. Ta med alle dine kvitteringer å vise bevis på kjøp av sykkel ved lovlige midler. La inspektør for å undersøke bilen og sjekke dokumenter, inkludert salg av regningen for helikopteret og motor. Få en godkjenning skjema for inspeksjon av kjøretøyet signert av inspektøren. Få en ny VIN nummer for bilen og motoren på inspektør hvis man ikke allerede eksisterer.

 Tilbake på DMV kontoret etter inspeksjonen er godkjent, har du bilen i garasjen igjen. Betale den endelige avsluttende kostnader for å registrere bilen din, få ny lisens plate og årlige koder. Få en plate og koder etter registrering dossier er godkjent og fullføre DMV kontorist.

 Ta den årlige lisensen registreringsmerke ut av buksene og feste den på den nye lisensen plate for helikopter. Bruk en skrutrekker og halvmåne skiftenøkkel for å sikre lovlig lisens plate til halen din chopper eller en lisens plate ramme. Ta mini helikopter for en stasjon.

 Hint

 Alltid holde en høflig holdning med DMV funksjonærer og inspektører VIN, selv om det tar lang tid å komme gjennom kontor linjer. Svare på hvert spørsmål ærlig og har kjøps papirene praksis å bevise hvor du fikk mini-chopper og partene relatert lovlig. Sørg for at alle DMV skjemaer er signert og for ikke å forsinke saksbehandlingen.

 Bruk alltid hjelm og følge trafikkregler når du kjører mini helikopter i gatene eller offentlige veier. Selv om sykkelen er lovlig, kan du likevel bli arrestert for brudd på trafikkregler og hjelm lover i mange stater.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha