Hvordan få en H-1B visum Med en non-profit organisasjon

 Visum H-1B holdere kan komme inn i USA for inntil tre år til å anta spesialiserte stillinger med amerikanske selskaper. Disse stillingene krever vanligvis en bachelorgrad eller tilsvarende. H-1B er gjenstand for en årlig tallfestet grense, som vanligvis nås ved begynnelsen av hvert år. Fordelen med å jobbe for en non-profit forskningsorganisasjon er at disse organisasjonene er ikke gjenstand for taket. Her er hvordan du skal fortsette med oppkjøpet av en H-1B visum.

 Ting du trenger

 Datamaskin

 Internett-tilgang

 Printer

 Selskapet dokumenter

 Ansattes personalmapper

 Instruksjoner

 Søk etter en spesialitet posisjon med en profit forskningsorganisasjon nonprofit i USA. Internasjonale sysselsetting byråer er tilgjengelige for å hjelpe deg med å sikre en slik posisjon. Hele visa søknadsprosessen kan ta seks måneder eller mer, så planlegger tilsvarende. Du trenger et skriftlig tilbud fra arbeidsgiver for å fortsette visum prosessen. Husk at det ikke er noen formell definisjon av "spesialitet" posisjon - din arbeidsgiver vil måtte overbevise de amerikanske immigrasjonsmyndigheter at situasjonen er tilstrekkelig spesialisert.

 Må slippe din arbeidsgiver å sende inn en Labor Tilstand Søknad med Department of Labour. Din arbeidsgiver vil være nødvendig å gi flere bekreftelser. Dersom søknaden blir godkjent, vil din arbeidsgiver har til å vise offentlig visse opplysninger fra Internett-bedrift og arbeidsstedet.

 Har din arbeidsgiver komplett Form I-129. Du kan ikke fylle ut skjemaet fordi det krever at du registrerer din arbeidsgiver. Form I-129 må være innlevert til Citizenship and Immigration Service av USA med varsel om godkjenning av LCA som vil bli sendt av Arbeidsdepartementet. Arbeidsgiveren din må også sende en kopi av ditt brev av tilbudet og en kopi av vitnemål eller bevis på tilsvarende kvalifikasjoner din bachelorgrad. USCIS vil utstede arbeidsgiver varsel om godkjenning.

 Spør din arbeidsgiver å kopiere varsel om godkjenning og sende deg den opprinnelige.

 Gå til ambassaden eller amerikanske konsulatet nærmest din bolig i utlandet. Ta med varsel godkjenning, medlemmer av din nærmeste familie som du ønsker å følge deg til USA, og pass for alle. Kontakte ambassaden eller konsulatet i forkant av besøket, fordi de kan kreve ytterligere dokumentasjon.

 Fullfør DS-156 skjema for deg og dine familiemedlemmer. Ambassaden eller konsulatet stemple visum i passet direkte. Din familie vil motta H-4 visum.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha