Hvordan få en lisens fra Auto Engros

 En automatisk engros lisens varierer litt fra stat til stat, men fremgangsmåten i denne artikkelen er gyldig i de fleste steder, og krever små endringer i andre. Husk at de fleste stater har to klasser av lisenser for selv salgs: engros og detaljhandel. En engros lisens tillater bare for kjøp av biler fra forhandler auksjoner eller direkte fra autoriserte forhandlere på landsbasis. En lisens gir for store kjøretøy salg til forhandlere; engros lisens tillater ikke salg av et kjøretøy til et medlem av publikum generelt. En retail lisens gir alle fordelene av en lisens stor, men gjør også at kjøp og salg av biler for publikum også.

 Instruksjoner

 Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles eller Department of Transportation kontor og få en engros lisens for gjennomføring av rettighetshaverne Unit.

 Fyll ut skjemaet og returnere det med de nødvendige avgifter. Ta med navn og adresser til alle personer som skal være involvert i bilen din engrossalg.

 Betale gebyret for en bakgrunnssjekk. En kriminell bakgrunn sjekk utføres på deg og alle de andre menneskene på søknaden din. I de fleste stater noen dom for bedrageri i løpet av de siste 10 årene eller noen forbrytelse overbevisning i de siste fem årene, vil være grunnlag for å nekte auto engros lisens.

 Gjøre staten test for å bli en grossist. De fleste tar en pre-test før å ta selve testen for å bli kjent med de typer spørsmål de vil bli bedt om lisensen test. Det er en avgift for denne testen, som varierer fra stat til stat.

 Kjøp en link. Alle med en automatisk engros Lisensen må være bundet i hver stat. Størrelsen på plikten varierer mye fra stat til sate.

 Hint

 Når du har din auto engros aktivert kan du delta dealer auksjoner i hver stat, men du kan ikke selge til bilforhandlere i din egen stat. Mange store auto lisenser tillater grossist for å kjøpe fire biler på en gang, men denne begrensningen varierer avhengig av staten.

 En automatisk engros lisensen ikke tillater deg å selge biler til et medlem av allmennheten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha