Hvordan få et blått kort for Pistol Revolver sertifisering

 I de fleste stater, er kravene for å få lisens håndvåpen, vanligvis kjent som en "blue card", er at du er 21 år eller eldre og har bestått den nødvendige undersøkelse pistol Sikkerhet for din tilstand. Private institusjoner tilbyr eksamensforberedelser, men du kan også studere med et kurs guide på sikkerheten til grunnleggende pistol. Men hvis du har et kriminelt rulleblad, i de fleste stater vil du være i stand til å skaffe seg håndvåpen lisenser. Med forespørselen, trenger du de siste bildene av hodet og ansiktet, en kopi av statlig eller føderalt legitimasjon og trygdekort.

 Ting du trenger

 Grunnleggende skytevåpen sikkerhetssertifikat program

 Nye passbilder

 ID-kort

 RI

  •  1

 Gjennomføre en sikkerhetskurs skytevåpen sertifiserte eller revidere "Aim Gun Basics" studieveiledning. Sikkerheten anmeldelsen inneholder multiple choice og sanne eller falske spørsmål basert på den informasjonen dekket i "Severdigheter på Gun Basics".

 2

 Registrer deg som skriver en anmeldelse sikkerhet håndvåpen Rhode Island til et sted sertifisert Environmental Management avdeling. De fleste våpenhandlere og sportsbutikkene administrere eksamen. Eksamen er også tilgjengelig på spansk.

 3

 Søk om online kredittkort på DEM stedet av Rhode Island, eller du kan finne programmet på din lokale politistasjon. Du trenger en kopi av statlig eller føderalt ID-kort for søknaden.

 California

 1

 Kjøp direkte eller laste ned brosjyren California Håndvåpen sikkerhetssertifikat. Det er nødvendig å ha en kopi av denne brosjyre for å motta en blå kort i California.

 2

 Registrere på State Department of Justice skriftlig test på håndvåpen sikkerhet California. DOJ har tester tilgjengelig på de fleste pistol forhandlere.

 3

 Fylle ut søknads blå boksen på nettet eller på din lokale politistasjon. Du trenger en kopi av statlig eller føderal lisens til å fullføre søknaden.

 Texas

 1

 Samle dine personlige opplysninger: Social Security-nummer, amerikansk ID-kort nummer, nåværende adresse og informasjon om ditt rulleblad eller tidligere bruk av narkotika. Du trenger også et kredittkortnummer for å betale påmeldingsavgiften.

 2

 Søk om den blå kortet online på Texas Department of Public Safety nettside.

 3

 Forny ditt kredittkort i Texas Department of Safety nettsiden, så vel.

 Hint

 Enkeltstater, inkludert de som ikke er listet her kan ha ulike krav til kredittkort. Hvis du vil vite mer om de blå kortet programmer stater som ikke er nevnt her, kontakt din lokale politiet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha