Hvordan få et land patent

 Bokstavene patent er historiske dokumenter utstedt av den amerikanske regjeringen som gis klare tittelen til tomter, bygninger og forbedringer av borgere. Et land patent anses av mange for å gi eieren en uangripelig krav på sin eiendom, en som ingen regjering, myndighet eller domstol kan erstatte beskatning. Hvis du ønsker å registrere et patent land, US Department of the Interior Bureau of Land Management er en utmerket kilde til informasjon.

 Historien om land patenter

 Tidlig på 19-tallet, General Land Office utstedt patent land for å oppmuntre til bosetting og utvikling av landets landområder overtas av avtaler med andre. Faktisk ble landrettigheter overført fra den føderale regjeringen til private eiere som har måttet gå gjennom en søknadsprosess for å få patenter. I teorien rettighetene var over alle krav fra andre individer, offentlige etater eller myndigheter og evigvarende.

 Patenter og eiendomsskatt

 Over generasjoner, ble de rettigheter ved land patenter overføres av notat kjøpere og arvinger påfølgende egenskaper. Selv om land patenter fortsatt eksistere som historiske dokumenter, og kan i teorien fortsatt i kraft, vil de ikke frita en eier skatt eller husing av en foreclosure på grunn av boliglån standard. I Florida og andre stater, huseiere er underlagt ligning, med mindre de ble uttrykkelig fritatt under statlig lovgivning. Opprop for å bli fjernet fra skattelister på grunnlag av en føderal land patentet vil i de fleste tilfeller bli møtt med en fornektelse av evaluator og positiv uttalelse fra riksadvokatens kontor av staten.

 Forvaltning av føderale dokumenter

 Bureau of Land Management har forvaltet General Office of land at den føderale etaten ansvar for forvaltningen av land som eies av den føderale regjeringen. BLM tilbyr et eget nettsted som lar deg søke etter land patenter som indekseres i Riksarkivet. Du kan søke per stat, fylke eller township; området kan knytte en original patentert, oppdragstakeren, eller arving av en spesifikk tomt og datoen for det opprinnelige patentet gir. Patentene i databasen varierer fra 1 788 til 1960. Homestead patenter, militære warrants patenter, patenter innhentet av traktater og patenter oppnådd ved kontant kjøp alt ligge i BLM database.

 Et patent på sporet

 Ved å søke i patent-filer BLM lander, kan en forsker finne et vell av genealogisk informasjon: opprinnelige eieren, ny kjøper hvordan landet har fått eller kjøpt og i hvilken mengde, og enhver klage eller tre mineralrettigheter på land. Nettstedet tilbyr et bilde av et patent som kan lastes ned og skrives ut; Videre BLM utstedt en sertifisert kopi av patentet for et gebyr.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha