Hvordan få gratis minutter for AT & T Pay-As-You-Go telefoner

 Kjører ut av snakke minutter virker uunngåelig for mange mobilbrukere. Mobiltelefoner har funksjoner til tekst varselmeldinger når du er på bunnen av minutter. Det en rekke mobiltelefon operatører og mange telefon planer om å velge mellom, men noen ganger er de bare ikke nok. For de av dere som ikke vil ha en mobiltelefon kontrakt for en tid med pay-as-you-go-telefoner er trolig satt ditt valg. Så hvor er den "Fairy Minute" når du er kort taletid? Med AT & T pay-as-you-go-telefoner, kan du klare å komme over gratis minutter i løpet av sekunder.

 Instruksjoner

 Ring kundeservice partner AT & T og stille spørsmål om data planer som du kan legge til telefonen. Noen ganger er disse data planer er tilgjengelige i tillegg til samtalen plan og har noen ekstra minutter på den første registreringen.

 Registrer deg for å motta spesialtilbud reklame og reklame tekster hvis tilgjengelig. Mange av disse tekstene tilbyr besparelser på få minutter og gir andre fordeler.

 Sjekk med banken din for å se om de tilbyr belønning eller kampanjer punkt bonuser for kjøp med et debetkort. Noen ganger er disse bonuspoeng kan byttes & T mobiltelefon snakke minutter.

 Søk på nettet for reklame nettsteder som opererer punkt systemer mot bonuser og deltakelse i konkurranser og utlodning og online business. Svare på tekstmeldinger for spørrekonkurranser eller reklame. Sende disse meldingene, eller har andre personer involvert i hendelsene på din anbefaling kan du også tjene poeng til å bytte for flere minutter.

 Fornye abonnementet ditt. Mange ganger, selskaper som støtter Go-telefoner vil legge ekstra snakke minutter til kontoen din når du kjøper flere minutter i løpet av en viss tid eller aktivere en tidligere tjeneste, kan du ha avlyst

 Delta på arrangementer og svare på meldinger fra kampanjeside du selv velger som tilbyr bonus minutter. Mange nettsteder også gi deg kreditt når du snakker med andre mennesker på sine nettsteder.

 Løse inn poeng. Nettsted forfremmelse poeng du tjener kan innløses mot mulig pris, inkludert celle gratis telefon minutter.

 Ring aktivering antall tjenesteleverandøren og følg de nødvendige instruksjonene for å legge minutter på kontoen din via et gavekort eller mottak av innløsning.

 Hint

 Du kan vanligvis melde deg av online markedsføring lister eller sende tilbake når du mottar en STOP-melding.

 Noen kampanjer utløper raskt for å holde et øye med tidsfrister å møte.

 Sjekk om du må umiddelbart innløse dine minutter, eller du kan gjøre det på et senere tidspunkt dette noen ganger varierer.

 Fremmende tekstmeldinger kan telle for tekstmeldingen og bruke data til mobiltelefonen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha