Hvordan få laget Sponsoring?

 Får teamet sponsing vil bidra til finansiering av uniformer, liga honorarer og reiseutgifter. Finne riktig sponsor er nødvendig for å forstå behovene til teamet og jakten på de som kan tilby hjelp. Bedrifter og foreninger av alle størrelser må betraktes som mulige finansieringskilder.

 Innhenting av en sponsorlaget lar utøvere fra alle bakgrunner og økonomisk evne til å konkurrere. Lag sponsing kan bidra til å dekke kostnadene forbundet med deltakelse i lagidrett. Dette inkluderer kostnader til utstyr, praksis utstyr, transport og registreringsavgifter for ulike arrangementer.

 Å ta en god titt på behovene til teamet kan bidra til å begrense de økonomiske kravene for å operere og møte behovene til de som trenger ekstra hjelp. Vurderer kostnadene for et helt år bør ha en idé om hvor mye penger klubben trenger av hver enkelt for å dekke alle kostnader. Derfra til knaser tallene bidra til å gjøre individuelle bidrag til et håndterbart nivå for å legge igjen en lagleder eller trener med en generell idé om hvor mye penger de ønsker å heve bidra til å dekke kostnadene.

 Organisasjoner som kan hjelpe med team sponsing må identifiseres. Lokale bedrifter kan være på utkikk etter en måte å støtte gjennom sponsing og gaver fra lokalsamfunnet. Ulike sosiale grupper, for eksempel veteranâ € ™ s grupper og dyr redning organisasjoner kan gi sponsor søker i retur for å få hjelp med sine initiativer, slik som samfunnet oppryddings dager og pet adopsjon hendelser.

 Gi potensielle lagets sponsorer med en oversikt over kostnadene og hvordan de kan hjelpe dem å få en sjanse til å se hvordan de best kan hjelpe laget vil gi. For eksempel kan noen velger å donere utstyr eller tilby å donere gratis hotellovernattinger i stedet for penger. Målet bør være å dekke kostnadene på alle mulige måter.

 Tilbyr en rekke måter for et team for å hjelpe sponse en ideell situasjon for både laget og sponsor. Direkte pengegaver kan sikkert bidra til å dekke de totale kostnadene, men det kan være andre måter å involvere sponsorer det. Pengeinnsamling donasjoner som gavekort og produkter, priser eller auksjoner tombola kan også bidra til å heve penger. Søker pengegaver for individuelle hendelse registreringsavgifter er et annet alternativ.

 Når bedrifter eller grupper i samfunnet bestemmer seg for å ta for å få laget sponsing, har noe å bli tilbudt i bytte. Dette kan omfatte levering av reklameplass på uniformer, skilt, og campingutstyr. Andre alternativer er notering deres navn i pressemeldinger knyttet til teamets arbeid.

  •  Atletisk lag ofte bære logoen til sponsoren på sine uniformer.
  •  Ungdoms ligaer ofte få sponsing fra nærliggende bedrifter.
  •  Innhenting sponse et idrettslag kan bidra til å dekke kostnadene ved uniformer, liga honorarer og reiseutgifter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha