Hvordan få luftboblene fra telefonskjermen

 En mobiltelefon kan være en stor investering for noen mennesker, så tilbehør som en skjermbeskytter kan kjøpes for å bedre beskytte telefonen. Skjermbeskytter reduserer risikoen for riper oppstår. Det er vanligvis en gjennomsiktig klistremerke ark som du legger på toppen av skjermen, men når det ikke blir brukt riktig, kan luftbobler dannes i bladet. Det finnes måter å fjerne luftbobler.

 Ting du trenger

 Kredittkort

 tape

 Instruksjoner

 Lokalisere luftbobler i den sentrale delen av skjermen og jobber med en luftboble i en tid med en kant av kredittkortet før du fortsetter til luftbobler som ligger på kanten av skjermen.

 Hold kredittkortet i hånden med kortere lengde side peker bort fra fingrene. Vinkel som en snøskuffe med håndflaten ned.

 Bruk kredittkort og sakte presse ned og frem på kanten av boblen til nærmeste kant av telefonen. Fortsett denne prosessen du se boblen nærmere kanten, før det fjernes.

 Fjern luftbobler vises på kanten av den beskyttende tape ved å plassere på strekningen og forlate en tomme av tape for å henge på kanten av overflaten av telefonen.

 Brett enden av båndet etter suspensjon, slik at du har en fane som ikke stokk.

 Ta fanen og dra opp og fjerne luftboblen på kanten. Fjern tapen. Fortsett denne prosessen hvis flere luftbobler skal fjernes fra brettet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha