Hvordan få pengene tilbake Bail Bond

 Hvis du nylig postet kausjon for noen, er du sannsynligvis lurer på om du får pengene dine. Når du postet kausjon, de ga deg to betalingsalternativer: Du kan enten betale avgiften direkte til retten eller å bruke tjenestene til en slave mot kausjon. Når og hvordan du får pengene dine er avhengig av hvilket alternativ du valgte. Så før du få håp, er det noen fakta du trenger å vite om å få depositumet tilbake pengene.

 Instruksjoner

 Oppdag delstaten tilfelle av de tiltalte. For å motta refusjon for dine penger, må personen være frikjent eller beløpene bør droppes. Hvis dømt, vil pengene fra depositumet bli brukt på hans saksomkostninger, noe som betyr at du ikke ville få pengene dine.

 Gjennomgå betaling av depositum for å se om du har betalt for retten direkte eller brukt en trellen. Hvis du har betalt direkte til retten, vil du få full refusjon for det beløpet du har betalt. Men hvis du brukte en kausjon trellen, har du sannsynligvis bare å betale 10 til 20 prosent av den totale mengden av innskuddet, denne andelen er gebyret på slave og kan ikke refunderes, så du vil ikke få refundert.

 Sjekk med retten å fastslå den eksakte datoen arrangementet avsluttet. Når du har denne informasjonen, kan du finne ut når du får pengene dine.

 Retten vite om informasjonen har endret seg siden du postet kausjon. Refusjonen vil bli sendt i posten, så det er viktig at retten har riktig adresse på fil.

 Vent to til seks uker for retten om å utstede en tilbakebetaling sjekk. Hvis du ikke har mottatt tilbakebetalingen innenfor denne perioden, ta kontakt med retten for å se om det er et problem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha