Hvordan få Salt Off hjul

 Felgene på bilen er spesielt utsatt for skader fra vei rusk. I løpet av de kalde månedene, kan veisalt få på felgene og forårsake betydelig skade hvis ikke rengjøres regelmessig. Veisalt kan forårsake korrosjon og rust, som er alvorlige når det gjelder utseende og ytelse. Mens veisalt kan forårsake alvorlige skader, er det en forholdsvis enkel prosess for å fjerne.

 Ting du trenger

 Bucket

 Vann

 Bilvask såpe

 Peelingbørsten

 Tannbørste

 Håndkle

 Instruksjoner

 Lag en tidsplan for å vaske felgene i løpet av salt sesongen og hold deg til den. Når været blir kaldt og snødekt og isete veier få, vaske felgene minst hver 10 dager. Som temperaturen øker, så over 40 grader Fahrenheit, bør du også ta deg tid til å vaske felgene.

 La hjulene kjøle etter kjøring før du får salt av. Forsøk å rengjøre når de fortsatt er varme dekkene kan sette flekker.

 Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett noen høy kvalitet bilvask såpe dråper eller mengden produsenten anbefaler. Unngå å bruke rengjøringsmidler med sterke kjemikalier eller slipemidler da disse kan skade felger mer enn salt.

 Bruk en børste og rengjøringsmiddel for å fjerne det meste av saltet av dine felger. Du vil sannsynligvis måtte gni hardt nok til å fjerne salt.

 Bruk en gammel tannbørste til å skrubbe de mest komplekse områder av dine felger. Dette sikrer at du sletter alle salt sprekker.

 Skyll og tørk felgene med et stort håndkle. Sjekk ditt arbeid for å sikre at du ikke går glipp av salt før kalle det en dag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha