Hvordan få tilgang til Outlook mail på en Android-telefon uten å bruke ActiveSync

 ActiveSync er en meldingstjeneste protokoll som brukes av Microsoft for sin Windows Live Mail e-posttjenester, Hotmail og Exchange. Outlook er Microsofts meldingsprogramvare Office. Hvis du bruker Outlook til å få tilgang til e-post som ikke bruker ActiveSync, kan du også få tilgang til e-post via Android-telefonen din ved å kopiere innstillingene for e-postkontoer i Outlook Android-postprogrammet.

 Instruksjoner

  •  1

 Åpne Outlook og klikk på "File" -kategorien. Klikk på "Kontoinnstillinger" og klikk "Kontoinnstillinger" igjen. Klikk "Edit". Du vil se innstillingene for Outlook-postkonto.

 2

 Lås opp Android-telefonen og åpne programstarteren. Finn ikonet "E-post" og trykk på den. Trykk på "Meny", og trykk deretter "Legg til konto".

 3

 Skriv inn brukernavn og passord til din Outlook e-post på din Android telefon. Trykk "Next" for å la veiviseren Android automatisk registrere e-postkontoen.

 Hint

 Hvis veiviseren Android ikke fungerer, trykk "Manual Setup" og deretter kan du skrive inn kontoinnstillingene. Samsvarer med innstillingene på telefonen til innstillingene i Outlook. Ta kontakt med din e-posttjenesten hvis du ikke finner dine Outlook innstillinger, eller hvis du har problemer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha