Hvordan Fashion Nøytral God

 Det kan være morsomt å kjøpe og bruke til å lage forskjellige klær i forskjellige antrekk. Du ville samlinger av klær for arbeid, rekreasjon, varmt vær, kaldt vær, og alt i mellom.

 Når du shopper for klær, vil du ende opp med klær som skiller seg ut fordi det er en interessant farge eller mønster. Men hva skjer når du tar hjem bare for å innse at du ikke aner hva du skal ha? Selv om du elsker din nye plagg, ville du sikkert vet nøyaktig hvordan du skal bruke den.

 Ikke bekymre deg, det er en løsning på dette problemet, og det er ganske enkelt. Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten din nåværende garderobe kan være, vil du være i stand til å få mest mulig ut av kjolen du får eieren ved å ha noen få stifte stykker som er nøytral-farget.

 Så akkurat det er "nøytrale", og hvorfor ville du ønsker å bruke dem? Nøytrale farger er nyanser av brunt, tan, svart, grå, marineblå og hvit. Disse fargene går med nesten hvilken som helst farge, og er ikke sannsynlig å kollidere med andre plagg eller ser dårlig.

 Sant nok, disse fargene er ikke veldig spennende, men de kan hjelpe din garderobe å nå sitt fulle potensial og vil tillate deg å bære klærne på flere måter enn du noensinne forestilt seg. Begynn med å innføre en nøytral fargede elementer til din garderobe som camisoles, tank topper, t-skjorter, sko og bukser. Når du har noen av disse nødvendigheter i skapet, er du klar til å bruke dem med andre klær.

 Hvordan kan du bruke denne nøytrale stykker med dine andre klær? Først, start med en nøytral av disse elementene, for eksempel en skjorte eller bukse. Du kan deretter derfra videre til dristigere med elementer fra garderoben din. Hvis du prøver forskjellige plagg med nøytrale, finner du at nesten alt ser bra ut med dem. Selv klær med et unikt mønster eller farge vil sannsynligvis flott med nøytrale, og utseende vil ikke være over-the-top, som nøytrale er ikke prangende.

 Prøv iført lyse, sterke nyanser av blått med brun, rosa med hvit eller svart, eller en travel floral print med brunfarge. Du kan mikse og matche for å skape nye antrekk og gi klærne mer kjørelengde.

 Bruke mote nøytrale i garderoben din virkelig kan hjelpe deg til å finne nye måter å bære klærne dine og finne en koordinert look. Prøv forskjellige kombinasjoner og utforske nye antrekk muligheter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha