Hvordan Faux Bamboo PVC

 Bamboo gir hjemmet ditt en rustikk tropisk atmosfære samtidig legge et snev av eleganse. Dens nøktern farge og artikulert seksjoner utfyller de fleste dekor. Med mindre du dyrke din egen, derimot, kan det dekorative bambus være dyrt. For å få bambus utseende uten kostnad, lage din egen fra PVC-rør. Bruk en slange restene av andre prosjekter, eller kjøpe den til en pris på jernvareforretninger. Det er robust og koster mindre enn ekte bambus.

 Ting du trenger

 Pre-cut PVC-rør

 Aceton

 Stålull

 Myke kluter

 100 sandpapir

 Sammensatte blandet pulver

 Jordnær gul farget plast primer

 Plast badekar

 1/8 tommers tykke streng

 Børster

 Male med lys brun glasur lagt

 Instruksjoner

  •  1

 Hell litt aceton på stålull og gni det på PVC-rør. Dette fjerner skitt, skitt og flekker skal håndteres på Biltema. Rengjør om en fot om gangen, så du skal tørke. Hvis du lar det tørke til luft aceton, vil det sette merker.

 2

 Gni din pipe med sandpapir korn 100. ujevnheter i overflaten og gjør det lettere å påføre maling og murpuss.

 3

 Hell noen unser din gul plast primer i en plast kar. Legg til en lik mengde av sparkelmasse. Kraftig blanding av de to til de danner et tykt belegg. Om nødvendig, legge mer vanlig pulver, ca 1 ts. Spiseskje om gangen til du har en forbindelse med konsistensen av tykk kake frosting.

 4

 Plukk opp noen puss med fingrene, og bruke det i en ½- til 1-tommers stripe rundt PVC-rør. Arbeidsliv og glatte ut kantene på båndet slik at de passer inn i røret. Klyp midten av båndet så det stikker i en litt hevet kant.

 5

 Trykk på en lengde av hyssing forsiktig felles uttalelse fra styret. Dette skaper et utseende som delt i to leddene etterligner bambus. Lag sel av denne typen i hele bambus. Space dem fra 1 til 1 ½ fot fra hverandre. Pass på at ikke to rørene kobles sammen på de samme stedene. La gipsen til å herde 48 timer.

 6

 Male resten av hvert rør med jordnær gul primer. La tørke for natten begynner og pensel på en lys brun maling med glasur til. Du kan få blandinger av disse hjemme forbedring butikkene. Pensel i rør, for å ikke side til side. La malingen tørke i 48 timer, og vise din nye bambus.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha