Hvordan fikse en Frozen svisker

 Vindusviskere kan fryses av snø eller minusgrader og kan binde vindusviskere på frontruten. Slå vindusvisker system for å fjerne is og snø kan brenne eller overoppheting motoren svisker, strippe viskerarmen, eller permanent skade på vindusvisker overføring forsamlingen . Det kan også resultere i en bøyd eller leddarmer og de buede knivene. Forbered deg til alvorlige vinterforhold ved å fylle inn vindusvisker reservoar med de-icing løsning og bruker en de-icing spray løsning for eksterne applikasjoner. Men du trenger å tine kniver frosset ut av bilen før du setter dine vindusviskere.

 Ting du trenger

 Tining av vaskemaskin væske og sprøyting

 isskrape eller nal

 Tørr klut

 Instruksjoner

 Sørg for at dine vindusviskere er i "Off" posisjon. Start motoren og slå tine innstillingen på din høye ovner for å varme opp frontruten. Pass på at avrime vents er klare, og spør din bil visir for å hjelpe omdirigere luft mot frontruten.

 Bevege seg utover på kjøretøyet. Fjerne snø eller overflødig is på frontruten og omkringliggende områder med snø pensel, en skrape eller nal. Rest gel bort så mange du kan, være forsiktig med å jobbe grovt og svindle bladene. Deaktiver svisker vaske tank hull på panseret på bilen for noe snø eller is.

 Løft forsiktig opp viskerarmen for å se om det vil trekke seg fra frontruten. Hvis du føler motstand, stopp. Du kan rippe gummi vindusviskerne tvinge frontruten.

 Kjemisk avisingsmiddel spray direkte på bladene og frontruten. Ikke legg inn håndkleet ennå. Fullfør snø eller is av alle andre områder av bilen.

 Forsiktig skrape rundt frontruten når løsningen har vært heldig å samle rundt lysbildene i 1-2 minutter. Prøv å løfte for å se om de vil skille fra bilen. Hvis de fortsatt er fast, vente til ising system i bilen til ytterligere oppvarming av frontruten. Vent i to minutter, og spray mer ising på frontruten og kniver.

 Hev bladene som de blir lett komme frontruten. Slag av eventuelle rest is chips forsiktig med skrapen.

 Tørk av bladet med en tørr klut for å fjerne eventuelle gjenværende gel, og pass på å få toppene og bunnen av enheten. Tørk av frontruten og forsiktig plassere bladet tilbake på toppen av det.

 Gå tilbake til bilen og slå på vindusviskerne når sprøyting avisings løsning fra tanken på bilen frontruten. Helt klart frontruten før kjøring.

 Hint

 Mange biler kan ikke søke frontruten spray uten å engasjere vindusviskere. Forsøk aldri å bruke spray tank på bilen når viskerne er fortsatt frosset til frontruten.

 Vanlig vann eller vanlig vaskemaskin løsning kan fryse på frontruten når den brukes til vindusviskerne frosset.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha