Hvordan fikse en Motorola RAZR

 Når din Motorola RAZR begynner å vise uberegnelig oppførsel, kan forvirring og panikk installere. Tross alt, kan tankene til å kjøpe en ny telefon være mørkt, spesielt hvis du er på et budsjett. Heldigvis finnes det noen verktøy innebygd i enheten for å hjelpe deg med å fikse det, og hvis det mislykkes, det finnes alternativer til å erstatte eller reparere garanti.

 Ting du trenger

 En annen telefonlinje

 Instruksjoner

 Gjør din Motorola RAZR og umiddelbart av. Dette kan gjøres ved å holde "Avslutt samtale" knappen inne til skjermen mørkere helt. Hold knappen igjen for å bringe telefonen tilbake på nettet. Hvis problemene ikke er borte, er mer feilsøking nødvendig.

 Master Reset enheten. Dette reset kan løse mindre programvarefeil du støter på. For å gjøre dette, trykk på "Meny" på startskjermen, og deretter velge "Innstillinger", "Initial Setup" og "Master Reset". Tast inn sikkerhetskoden til RAZR, og klikk "OK". RAZR vil bli slått av og på automatisk. Hvis problemene fortsatt til stede, er en fullstendig reset nødvendig.

 Utfør en Master Clear din Motorola RAZR. Dette vil helt slette alle data, men for å løse de samme problemene til kompleks programvare i prosessen. For å gjøre dette, trykk på "Meny" på startskjermen, deretter "Innstillinger", "Initial Setup" og "Master Clear". Skriv inn koden og trykk på sikkerheten til RAZR "OK". Den enheten seg av og, igjen, tilbake på. Hvis problemene fortsatt ikke forsvunnet, problemet kan være relatert til en hardware feil.

 Kontakt AT & T på 1-800-331-0500 for å diskutere erstatning eller reparasjon alternativer. Sørg for å sette samtalen på en annen linje som representant for kundeservice vil be deg om å utføre noen skritt for å få informasjon på telefonen. Disse målingene kan ikke utføres mens du snakker i RAZR, om nødvendig en annen linje.

 Hint

 Slå på RAZR av og på et par ganger i uken er en utmerket forebyggende vedlikehold. Enheten er som en liten datamaskin, og som sådan, må nullstilles med jevne mellomrom for å fungere effektivt.

 En Master Clear sletter helt alle personlige data på RAZR, inkludert adresseboken, MP3, bildene du har tatt, etc. Lagre denne informasjonen slik at den ikke går tapt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha